Leonardo DiCaprio a donat 10 milioane de dolari armatei ucrainiene. Este cea mai mare sumă de până acum

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Nu foarte mulți oameni știu, poate doar fanii adevărați, că Leonardo DiCaprio are rădăcini ucrainiene. Bunica sa, Yelena Smirnova, s-a născut în Ucraina. Nu știm sigur dacă acesta este motivul real, dar DiCaprio a donat cea mai mare sumă de până acum pentru Forțele Armate ale Ucrainei.

Potrivit Ukrinform, care citează GSA News, ”superstarul de la Hollywood, renumit pentru rolul său din filmul de succes „Titanic”, Leonardo DiCaprio, a transferat zece milioane de dolari SUA guvernului ucrainean, în timp ce războiul între Rusia și Ucraina continuă. Cel mai probabil, acestă donație uriașă este menită să sprijine eforturile de război, precum și eforturile umanitare din țară”.

Angelina Jolie, Blake Lively, Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că vor să strângă, din donații, milioane de dolari pentru victimele războiului. Născută în Cernăuți, actrița Mila Kunis s-a mobilizat imediat să-i ajute pe ucraineni. Alături de soțul ei, la fel de faimos, Ashton Kutcher, și-a propus să strângă și să doneze trei milioane de dolari, scrie stirileprotv.ro

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut lumii sprijin atât militar, cât și financiar, deoarece invazia Rusiei în Ucraina înseamnă cheltuieli mari.

De altfel, Banca Națională a Ucrainei a decis să deschidă un cont special de strângere de fonduri, pentru a sprijini Forțele Armate ale Ucrainei.

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

Imagine Dragons a lansat scurtmetrajul "Crushed"

Imagine Dragons a lansat scurtmetrajul captivant inspirat din viața reală pentru single-ul lor „Crus...

Jason Derulo i-a lăsat bacșiș unui chelner astfel încât să-și poată plăti facultatea

În caz că nu știai, Jason Derulo este o legendă. Este celebritatea preferată a TikTok-ului, melodiil...

Un bărbat din Rusia a fost amendat după ce l-a visat pe Zelenski

Un rus a fost amendat cu 30.000 de ruble (aproximativ 2.000 de lei) pentru că a postat pe Instagram ...