La mulți ani, Channing Tatum!

VirginTonic
share

Channing Matthew Tatum este născut pe data de 26 aprilie 1980, în Cullman, Alabama, SUA. El este un actor, dansator, model și producător de film american.

Channing Tatum a început cariera ca stripper, sub numele “Chan Crawford“. În 2010 a declarat unui ziar australian că i-ar plăcea să se facă un film bazat pe experiența sa ca stripper: “Deja am și regizorul care se va ocupa de această idee. Este vorba de Nicolas Refn, căruia îi place la nebunie ideea”, a declarat actorul. Ceea ce s-a și întâmplat, deoarece în 2012 a apărut filmul “Magic Mike“, în care Channing joacă rolul unui stripper. Mai târziu, el s-a mutat la Miami și și-a început cariera de model, având prezentări pentru Armani și Abercrombie & Fitch.

Channing Tatum a ajuns celebru în America cu Step Up (2006), un film de dragoste cu și despre adolescenți, plasat în universul pasional al dansului. Pe platourile de filmare a cunoscut-o pe Jenna Dewan, cea care i-a devenit soție în 2009. Cei doi au împreună o fetiță, Everly, născută pe data de 31 mai 2013.

Citate Channing Tatum
„Viața este prea frumoasă ca s-o pierzi fără lucruri minunate ca un double cheeseburger.”
„Consider că rata divorțurilor este de peste 50% dintr-un singur motiv. Nu cred că oamenii au suficient timp pentru a vedea cine sunt într-adevăr și ce pot face pentru ca traiul lor comun să funcționeze.”
„Vreau să devin un prieten bun pentru copiii mei. Vreau să schimb doar un lucru: să nu fac aceleași greșeli de mentalitate ca și tatăl meu: nu a avut prea mulți bani ca să mă crească și nu mi-a oferit prea multă educație. M-a forțat, iar eu nu mi-am dorit asta.”
„Le sunt recunoscător oamenilor ciudați, pentru că anume ei sunt cei mai creativi oameni din lume!”
„Suferim cu toții din cauza vinei, la un moment dat al vieții, dar eu încerc să nu regret nimic și să rămân mereu pozitiv.”

Articole similare

Cu ce mesaj a surprins-o Chris Brown pe Rihanna de ziua ei

Chiar dacă cei doi nu și-au terminat relația în termeni tocmai amiabili, se pare că Rihanna e cam gr...

”Logan Lucky: Cursa norocului”, de văzut la cinema - VIDEO

Regizorul filmelor ”Ocean’s 11”, ”Traffic”, ”Erin Brockovich” şi ”Magic Mike”, Steven Soderbergh rev...

La mulți ani, Shurubel !

Astăzi este ziua dragului nostru coleg, Shurubel ! Uite ce surpriză  i-am pregătit: https://www....