Confidenţialitate

Kylie Jenner a postat un clip adorabil pentru fetița sa – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Kylie Jenner și-a păstrat secretă sarcina, tocmai pentru a păstra momentele în care îi prezintă bebelușului lumea abia după ce vine pe lume. Nu că la vârsta asta copilul ar înțelege despre ce este vorba. Clipul a venit odată cu nașterea fetiței, dar este o surpriză pregătită de Kylie și familia sa pe tot timpul sarcinii.

Fetița s-a născut pe data de 1 februarie și imediat după momentu magic, Kylie Jenner a postat un mesaj emoționant pentru fani.

„Înțeleg că sunteți obișnuiți ca eu să vă iau cu mine prin toate călătoriile mele. Am ales ca sarcina mea să nu fie o călătorie pe care o arăt lumii.”

În clipul postat pentru fetița sa, Kylie și prietena sa Jordyn Woods ne dau câteva detalii picante din viața cuplului Kylie Jenner și Travis Scott, dar și povești de care fetița va fi mândră cândva.

„Ea l-a cunoscut pe tatăl tău și i-a lovit pe amndoi chimia.”, spune Jordyn în clip. „Într-o zi eram în baia mamei tale și ea și-a făcut un mic test.”

În clip se regăsesc și super momente din sarcină precum ecografia de la 15 săptămâni, unde cuplul și-a văzut bebelușul pentru prima dată, dar și cum Kris Jenner îi ascultă inima bebelușului prin ultrasunete.

Articole similare

Post Malone îl va înlocui pe Travis Scott la următoarele festivaluri, ca urmare a tragediei din Hous...

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite la concertul lui Travis Scott din Houston

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite vineri seara (5 noiembrie) la concertul lui Travis Sc...

Kylie Jenner nu mai face parte din clubul miliardarilor, după acuzele de fraudă

Kylie Jenner a fost scoasă, oficial, din clubul miliardarilor FORBES din 2021, la doi ani după ce Fo...