Kylie Jenner a postat un clip adorabil pentru fetița sa – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Kylie Jenner și-a păstrat secretă sarcina, tocmai pentru a păstra momentele în care îi prezintă bebelușului lumea abia după ce vine pe lume. Nu că la vârsta asta copilul ar înțelege despre ce este vorba. Clipul a venit odată cu nașterea fetiței, dar este o surpriză pregătită de Kylie și familia sa pe tot timpul sarcinii.

Fetița s-a născut pe data de 1 februarie și imediat după momentu magic, Kylie Jenner a postat un mesaj emoționant pentru fani.

“Înțeleg că sunteți obișnuiți ca eu să vă iau cu mine prin toate călătoriile mele. Am ales ca sarcina mea să nu fie o călătorie pe care o arăt lumii.”

În clipul postat pentru fetița sa, Kylie și prietena sa Jordyn Woods ne dau câteva detalii picante din viața cuplului Kylie Jenner și Travis Scott, dar și povești de care fetița va fi mândră cândva.

“Ea l-a cunoscut pe tatăl tău și i-a lovit pe amndoi chimia.”, spune Jordyn în clip. “Într-o zi eram în baia mamei tale și ea și-a făcut un mic test.”

În clip se regăsesc și super momente din sarcină precum ecografia de la 15 săptămâni, unde cuplul și-a văzut bebelușul pentru prima dată, dar și cum Kris Jenner îi ascultă inima bebelușului prin ultrasunete.

Articole similare

Calvin Harris e mai bine plătit decât Drake

Într-un top 50 al celor mai bine plătite celebrități din lume realizat de revista Forbes, Kylie Jenn...

Motivul pentru care Kylie Jenner a șters fotografiile cu fetița ei de pe Instagram

Kylie Jenner a șters, de pe conturile de social media, aproape toate fotografiile cu fetița ei de 4 ...

Cum arată Stormi, fetița lui Kylie Jenner - FOTO

Kylie Jenner e de ani de zile regina selfie-urilor iar fanii se așteptau la câteva astfel de fotogra...
X