Confidenţialitate

Kylie Jenner a postat un clip adorabil pentru fetița sa – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Kylie Jenner și-a păstrat secretă sarcina, tocmai pentru a păstra momentele în care îi prezintă bebelușului lumea abia după ce vine pe lume. Nu că la vârsta asta copilul ar înțelege despre ce este vorba. Clipul a venit odată cu nașterea fetiței, dar este o surpriză pregătită de Kylie și familia sa pe tot timpul sarcinii.

Fetița s-a născut pe data de 1 februarie și imediat după momentu magic, Kylie Jenner a postat un mesaj emoționant pentru fani.

„Înțeleg că sunteți obișnuiți ca eu să vă iau cu mine prin toate călătoriile mele. Am ales ca sarcina mea să nu fie o călătorie pe care o arăt lumii.”

În clipul postat pentru fetița sa, Kylie și prietena sa Jordyn Woods ne dau câteva detalii picante din viața cuplului Kylie Jenner și Travis Scott, dar și povești de care fetița va fi mândră cândva.

„Ea l-a cunoscut pe tatăl tău și i-a lovit pe amndoi chimia.”, spune Jordyn în clip. „Într-o zi eram în baia mamei tale și ea și-a făcut un mic test.”

În clip se regăsesc și super momente din sarcină precum ecografia de la 15 săptămâni, unde cuplul și-a văzut bebelușul pentru prima dată, dar și cum Kris Jenner îi ascultă inima bebelușului prin ultrasunete.

Articole similare

După ce a purtat papuci de nurcă, specie pe cale de dispariție, Kylie Jenner donează 1 milion de dol...

Kylie Jenner a fost zilele astea în centrul unui scandal mediatic în Statele Unite. După ce încer...

KYLIE JENNER A FĂCUT CEA MAI PROASTĂ GLUMĂ LEGATĂ DE AUSTRALIA! 🔥

Putem să îi spunem bad timing pentru o postare pe Instagram, dar a comis-o. În timp ce tot globul se...

Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume la doar 21 de ani

Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, a devenit, conform Forbes, cea mai tânără miliardară din l...