Advertisement
Advertisement

Kylie Jener și Travis Scott sunt din nou părinți! Modelul a născut un băiețel

Celebrități, CoolNews
share

Kylie Jenner și Travis Scott sunt din nou părinți, iar cel de-al doilea copil este băiat! Celebrul model a anunțat duminică nașterea fiului ei, spunând că micuțul s-a născut miercuri și a indicat sexul copilului postând o inimă albastră. Fotografia pe care a postat-o pentru a da de știre prezintă ceea ce pare a fi mâna lui Stormi (fetița celor doi) întinsă spre fratele ei mai mic.

Kylie Jenner l-a etichetat și pe Travis Scott în postare. Încă nu se cunosc informații despre numele pe care cei doi l-ar fi ales.

După cum raportat TMZ, știrile despre sarcina lui Kylie au apărut în august, după câteva săptămâni de speculații în care jurnaliștii au găsit aproape zilnic semne cum că aceasta s-ar pregăti de o nouă sarcină.

Kylie și-a anunțat oficial sarcina printr-un videoclip emoționant care documentează etapele incipiente și îi prezintă pe Travis, Stormi și Kris Jenner.

Kendall a dezvăluit mai târziu că sora ei i-a dat vestea cea mare într-un mod demodat… sunând-o și arătându-i sonograma.

Ce a fost interesant la a doua sarcină a lui Kylie, este că ea a fost mult mai puțin privată în privința ei decât la prima. Ea a ieșit mult mai mult din casă și nici nu i-a fost frică să-și etaleze burtica în public.

Articole similare

Messi doboară un nou record: are postarea cu cele mai multe like-uri de pe Instagram. Recordul era d...

Suporterii lui Lionel Messi au câștigat războiul pe care l-au declarat unui simplu ou, care anterior...

Post Malone îl va înlocui pe Travis Scott la următoarele festivaluri, ca urmare a tragediei din Hous...

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite la concertul lui Travis Scott din Houston

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite vineri seara (5 noiembrie) la concertul lui Travis Sc...