Confidenţialitate

Kylie Jener și Travis Scott sunt din nou părinți! Modelul a născut un băiețel

Celebrități, CoolNews
share

Kylie Jenner și Travis Scott sunt din nou părinți, iar cel de-al doilea copil este băiat! Celebrul model a anunțat duminică nașterea fiului ei, spunând că micuțul s-a născut miercuri și a indicat sexul copilului postând o inimă albastră. Fotografia pe care a postat-o pentru a da de știre prezintă ceea ce pare a fi mâna lui Stormi (fetița celor doi) întinsă spre fratele ei mai mic.

Kylie Jenner l-a etichetat și pe Travis Scott în postare. Încă nu se cunosc informații despre numele pe care cei doi l-ar fi ales.

După cum raportat TMZ, știrile despre sarcina lui Kylie au apărut în august, după câteva săptămâni de speculații în care jurnaliștii au găsit aproape zilnic semne cum că aceasta s-ar pregăti de o nouă sarcină.

Kylie și-a anunțat oficial sarcina printr-un videoclip emoționant care documentează etapele incipiente și îi prezintă pe Travis, Stormi și Kris Jenner.

Kendall a dezvăluit mai târziu că sora ei i-a dat vestea cea mare într-un mod demodat… sunând-o și arătându-i sonograma.

Ce a fost interesant la a doua sarcină a lui Kylie, este că ea a fost mult mai puțin privată în privința ei decât la prima. Ea a ieșit mult mai mult din casă și nici nu i-a fost frică să-și etaleze burtica în public.

Articole similare

Post Malone îl va înlocui pe Travis Scott la următoarele festivaluri, ca urmare a tragediei din Hous...

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite la concertul lui Travis Scott din Houston

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite vineri seara (5 noiembrie) la concertul lui Travis Sc...

Kylie Jenner nu mai face parte din clubul miliardarilor, după acuzele de fraudă

Kylie Jenner a fost scoasă, oficial, din clubul miliardarilor FORBES din 2021, la doi ani după ce Fo...