Confidenţialitate

Kanye West valorează acum 6,6 miliarde de $, iar jumătate este datorită brandului Yeezy

Celebrități
share

Kanye West pare că a dat lovitura în 2020. Nu, nu e încă lângă Jeff Bezos și Elos Musk, dar chiar și așa are o avere impresionantă.

Cu 22 de premi Grammy, 140 de milioane de albume vândute și nenumărate turnee prin întreaga lume, rapperul este unul dintre cei mai buni muzicieni din toate timpurile. Dar este, de asemenea și unul din cei mai bogați muzicieni din toate timpurile.

Bătălia a fost întotdeauna cu Jay-Z, iar cele mai recente acțiuni ale brandului Yeezy pare că l-au ajutat pe West să treacă cu mult în fața soțului lui Beyonce.

Kanye West are o avere estimată la 6,6 miliarde de $, transmite Yahoo News, după ce brandul său de adidași a încheiat câteva parteneriate extrem de avantajoase cu Adidas.

Potrivit noilor evaluări pregătite de banca de investiții UBS, parteneriatul de adidași/îmbrăcăminte al lui Kanye cu Adidas valorează între 3,2 și 4,7 miliarde de dolari. Kanye deține 100% din marca Yeezy, asta îl face, oficial, cel mai bogat artist din lume, dar și cea mai bogată persoană de culoare din întreaga istorie a SUA.

La sfârșitul anului trecut Kanye West a avut un conflict cu revista Forbes, din cauza faptului că rapperul considera estimarea făcută de jurnaliști ca fiind prea mică. 1,3 miliarde a considerat publicația că este valoarea lui Kanye, în timp ce acesta a supralicitat, și a spus că întreaga sa avere ar valora 3,3 miliarde de dolari.

Foto: Instagram/ Yeezy Mafia

Articole similare

Kim Kardashian și Kanye West s-au înțeles pentru un singur punct: custodie comună după divorț

Kanye West a acceptat custodia comună a celor patru copii ai lui și ai lui Kim Kardashian. West ș...

Kanye West "nu crede" că soția sa, Kim Kardashian, vrea să divorțeze de el

Kanye West este eeeefectiv oricare dintre noi. Vedem dezastrul la orizont, dar tot credem că pe noi ...

Forbes a retras articolul în care spunea că cel mai bogat bărbat de culoare din America e Kanye West...

Kanye West e bogat, dar nu e chiar cel mai bogat bărbat de culoare din America. Averea rapperului...