Kanye West nu va mai candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite, la alegerile din 2024

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Vești mai puțin bune pentru fanii lui Kanye West, sau pentru cei care așteptau să-l vadă pe artist pe buletinul de vot din 2024. Unul dintre avocații lui Ye a confirmat că acesta și-a încheiat campania electorală înainte de a o porni. 

Nu este candidat pentru alegerile din 2024”, a declarat avocatul lui Ye, Bruce Marks, pentru Rolling Stone. O sursă anonimă a mai spus că probabilitatea unei oferte prezidențiale este „dincolo de departe”, o altă sursă adăugând: „Nu există nicio structură de campanie sau ceva în acest sens”.

West și-a anunțat candidatura pentru alegerile din 2024, în noiembrie 2022 și l-a angajat pentru scurt timp pe Milo Yiannopoulos ca manager de campanie, pe care l-a și concediat la mai puțin de o lună. Nick Fuentes, un cunoscut negaționist al Holocaustului, a preluat comanda echipei politice a lui West până în mai, când Yiannopoulos a revenit la putere și s-a autoproclamat „directorul operațiunilor politice” al „YE24”.

Cu toate acestea, un dosar publicat în octombrie la Comisia Electorală Federală, semnat de către comitetul politic al lui West, Kanye 2020, nu-l mai includea și pe Yiannopoulos. Trezorierul Hassan Sheikh pare să conducă acum comitetul, care dispunea de un buget de 10.000,00 dolari în numerar, începând cu 30 septembrie.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] O școală din America a scos toate oglinzile din băile elevilor pentru a-i opri pe acești...

O scoala din America a scos toate oglinzile din baile elevilor pentru a-i opri pe acestia din a face...

[BREAKFAST] Kanye West și „soția” sa, banați pe viață de o companie de bărci din Veneția după ce au ...

Kanye West și „soția” sa, Bianca Censori, au fost banați pe viață de o companie de bărci din Veneția...

[BREAKFAST] Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după c...

Caz bizar într-un oraș din SUA. Un hoț înarmat i-ar fi cerut victimei să se împrietenească cu el pe ...