Kanye West nu va mai candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite, la alegerile din 2024

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Vești mai puțin bune pentru fanii lui Kanye West, sau pentru cei care așteptau să-l vadă pe artist pe buletinul de vot din 2024. Unul dintre avocații lui Ye a confirmat că acesta și-a încheiat campania electorală înainte de a o porni. 

Nu este candidat pentru alegerile din 2024”, a declarat avocatul lui Ye, Bruce Marks, pentru Rolling Stone. O sursă anonimă a mai spus că probabilitatea unei oferte prezidențiale este „dincolo de departe”, o altă sursă adăugând: „Nu există nicio structură de campanie sau ceva în acest sens”.

West și-a anunțat candidatura pentru alegerile din 2024, în noiembrie 2022 și l-a angajat pentru scurt timp pe Milo Yiannopoulos ca manager de campanie, pe care l-a și concediat la mai puțin de o lună. Nick Fuentes, un cunoscut negaționist al Holocaustului, a preluat comanda echipei politice a lui West până în mai, când Yiannopoulos a revenit la putere și s-a autoproclamat „directorul operațiunilor politice” al „YE24”.

Cu toate acestea, un dosar publicat în octombrie la Comisia Electorală Federală, semnat de către comitetul politic al lui West, Kanye 2020, nu-l mai includea și pe Yiannopoulos. Trezorierul Hassan Sheikh pare să conducă acum comitetul, care dispunea de un buget de 10.000,00 dolari în numerar, începând cu 30 septembrie.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Țara europeană în care se va vota la alegeri de pe telefonul mobil. Cum se poate

Pe măsură ce românii se pregătesc să meargă la urne pentru a-și exprima opțiunile electorale, Estoni...

Kanye West se gândește la o carieră în lumea filmelor pentru adulți

Kanye West a declarat de mai multe ori că dependența sa de pornografie i-a „distrus” familia. Acum p...

Preşedintele Botswanei a ameninţat că va trimite 20.000 de elefanţi în Germania

Preşedintele Botswanei, Mokgweetsi Masisi, a lansat o provocare fără precedent către Germania, ameni...