Kanye West, acuzat de agresiune. Artistul a fost dat în judecată de o fotografă

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

O fotografă din SUA a anunţat joi că l-a dat în judecată pe Kanye West pentru agresiune, acuzându-l pe starul american că i-a aruncat la pământ telefonul mobil în timpul unei altercaţii ce a avut loc în ianuarie 2023 la Los Angeles.

Nichol Lechmanik i-a reproşat cântăreţului, cunoscut de acum sub numele de Ye şi care stârneşte tot mai multe polemici, că i-a provocat „o mare suferinţă mintală şi emoţională”, într-o conferinţă de presă susţinută la Los Angeles, scrie Agerpres, conform stirileprotv.ro.

Altercaţia s-ar fi produs în luna ianuarie în proximitatea unui complex sportiv din Ventura, o periferie a metropolei Los Angeles, unde se juca unul dintre fiii pe care Kanye West îi are cu fosta lui soţie, Kim Kardashian.

În timp ce realiza câteva fotografii cu Kim Kardashian, fotografa a observat că rapperul se certa în exteriorul clădirii cu o persoană şi a început să îl filmeze cu telefonul ei mobil din interiorul maşinii sale.

Înregistrarea video, difuzată în conferinţa de presă de joi, îl arată pe rapper apropiindu-se de vehicul şi apostrofând-o pe fotografă.

Următoarea secvenţă din înregistrare îl arată pe cântăreţ în timp ce smulgea telefonul din mâinile fotografei şi aruncându-l la pământ, înainte să se îndepărteze de vehicul.

Kanye West şi Kim Kardashian, care au împreună patru copii, au format timp de un deceniu un cuplu intens mediatizat, stârnind pasiunea tabloidelor americane.

După divorţul lor din 2022, rapperul, care a vorbit în mod public despre problemele sale mintale, a stârnit tot mai multe polemici.

Recent, Kanye West a şocat opinia publică printr-o serie de remarci antisemite. Artistul a fost exclus de pe majoritatea reţelelor de socializare şi a pierdut apoi, în octombrie 2022, o sursă foarte importantă de venituri, după ce grupul Adidas a decis să anuleze parteneriatul său cu artistul american.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Kanye West și „soția” sa, banați pe viață de o companie de bărci din Veneția după ce au ...

Kanye West și „soția” sa, Bianca Censori, au fost banați pe viață de o companie de bărci din Veneția...

Kanye West s-a căsătorit în secret, la două luni după divorțul de Kim Kardashian. Cine este noua lui...

Bianca Censori, designer la compania Yeezy, este femeia cu care, potrivit presei americane și celei ...

Kanye West a fost numit „antisemitul anului”

Kanye West, cunoscut și ca Ye, a fost numit „antisemitul anului” de către grupul de supraveghere Sto...