Confidenţialitate

KAIRA lansează piesa „KARMA”

Muzică
share

După colaborarea cu Keed (membru SATRA BENZ) pentru piesa „Menage în trei”, Kaira a lansat noul single, „KARMA”.

Ca să parafrazăm un vechi proverb: „Oricât e roata de pătrată, tot se întoarcea ea odată!”, când se pune karma la treabă, nimeni și nimic nu-i stă în cale.

„Piesa am scris-o cu tot sufletul. După o perioadă în care am învățat cum să țin piept, fără să mă mai doboare, experiențelor mai puțin plăcute ale vieții, indiferent că vorbim despre relațiile amoroase, profesionale, de prietenie ș.a.m.d., am început să scriu foarte, foarte mult și am reușit să transform aceste lecții în poezie și muzică. Tot ce nu te omoară te întărește, iar toate lucrurile se intâmplă cu un scop. Trebuie să renunțăm la orice ne face mai mult rău decât bine, la orice relație toxică sufletului nostru și să plecăm atunci când bunătatea noastră ne este luată drept prostie sau slăbiciune. Urmează să scot și un album, pentru că am foarte mult material pe care vreau să-l împărtășesc cu publicul, iar KARMA este una dintre piese.” povestește KAIRA.

Single-ul vine și cu un videoclip pe măsură, unde KAIRA se joacă cu focul (la propriu). Nu vă speriați, au fost cascadori care au făcut asta, pentru siguranța tuturor. KAIRA joacă, alături de actorul Eduard Bot, scena unui cuplu care trece de la fericire la.. despărțire!

Articole similare

Piesă nouă de la Dido - ”Give You Up” - AUDIO

Lansată pentru moment online doar în varianta audio, noua piesă Dido - ”Give You Up” a fost primită...

Markus Schulz lanseaza "Upon My Shoulders", împreună cu Sebu - VIDEO

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, Markus Schulz lansează piesa  "Upon My Shoulders". "Up...

Când va apărea ultima piesă nelansată de Avicii înainte de a se sinucide

O piesă postmortem produsă de Avicii este aproape gata de lansare, asta după ce unul dintre colabora...
X