Confidenţialitate

KAIRA lansează piesa „KARMA”

Muzică
share

După colaborarea cu Keed (membru SATRA BENZ) pentru piesa „Menage în trei”, Kaira a lansat noul single, „KARMA”.

Ca să parafrazăm un vechi proverb: „Oricât e roata de pătrată, tot se întoarcea ea odată!”, când se pune karma la treabă, nimeni și nimic nu-i stă în cale.

„Piesa am scris-o cu tot sufletul. După o perioadă în care am învățat cum să țin piept, fără să mă mai doboare, experiențelor mai puțin plăcute ale vieții, indiferent că vorbim despre relațiile amoroase, profesionale, de prietenie ș.a.m.d., am început să scriu foarte, foarte mult și am reușit să transform aceste lecții în poezie și muzică. Tot ce nu te omoară te întărește, iar toate lucrurile se intâmplă cu un scop. Trebuie să renunțăm la orice ne face mai mult rău decât bine, la orice relație toxică sufletului nostru și să plecăm atunci când bunătatea noastră ne este luată drept prostie sau slăbiciune. Urmează să scot și un album, pentru că am foarte mult material pe care vreau să-l împărtășesc cu publicul, iar KARMA este una dintre piese.” povestește KAIRA.

Single-ul vine și cu un videoclip pe măsură, unde KAIRA se joacă cu focul (la propriu). Nu vă speriați, au fost cascadori care au făcut asta, pentru siguranța tuturor. KAIRA joacă, alături de actorul Eduard Bot, scena unui cuplu care trece de la fericire la.. despărțire!

Articole similare

VUNK lansează „Du-mă mai departe”, prima piesă din acest an

VUNK a lansat oficial prima piesă de anul acesta, „Du-mă mai departe”, featuring Keed, piesă extrasă...

JO și Mario Fresh colaborează pentru prima dată și colindă „Vestirea nașterii Lui”

JO și Mario Fresh au intrat deja în spiritul sărbătorilor și cântă împreună în premieră „Vestirea na...

What’s UP și Nikolas Sax lansează single-ul ”BARMAN”

După ce au colaborat în urmă cu o lună pentru „Îmi e dor de tine", What’s UP își varsă amarul și împ...