Confidenţialitate

Justin Bieber a lansat un nou videoclip, un nou album și un nou documentar

CoolNews, Muzică
share

Justin Bieber a lansat videoclipul single-ului “Ghost”, albumul “Justice: The Complete Edition” și documentarul “Justin Bieber: Our World”!

Superstar-ul global a lansat videoclipul oficial pentru al șaselea single de pe albumul “Justice”. Video-ul este regizat de Colin Tilley și îi are în prim plan pe Justin și Diane Keaton.

Totodata, Bieber a facut disponibile pe platformele de streaming si piesele Red Eye” “Angels SpeaksiHailey, care puteau fi redate doar prin varianta fizica a albumului. Astfel, Justin a lansat varianta deluxe a “Justice”, care a acumulat peste 9 miliarde de stream-uri. Ascultă „Justice: The Complete Edition

Justin continua experienta “Justice” prin lansarea documentarului “Justin Bieber: Our World”, realizat in colaborare cu OBB Films, SB Films si Amazon Studios, fiind disponibil pe Amazon Prime Video. Filmul prezinta culisele pregatirii concertului de Anul Nou din 2020, cand artistul a concertat pentru 240 de invitati. Documentarul are 94 de minute si este regizat Michael D. Ratner. In afara de viata artistica a lui Justin, filmul expune si viata sa personala, dar si cea a sotiei sale, Hailey.

Justin isi continua drumul in a deveni unul dintre cei mai mari artisti din istorie, acumuland in timpul carierei peste 75 milioane de stream-uri, peste 70 milioane de albume vandute, fiind si artistul cu cei mai multi abonati pe YouTube (peste 65 milioane), dar si artistul cu cei mai multi ascultatori lunar pe Spotify (peste 85 milioane).

Articole similare

MTV Europe Music Awards - Cine sunt nominalizații?

A venit și acea perioadă din an în care începem să ne uităm pe lista nominalizaților la MTV Europe M...

MSN: Care sunt cei mai detestați artiști

De la pretenții greu de îndeplinit la un comportament greu de suportat, unii artiști pare că și-au c...

Double date Justin Bieber & Hailey Bieber cu Emmanuel Macron & Brigitte Macron

Cine s-ar fi gândit că președintele Franței, Emmanuel Macron, este fan Justin Bieber? Sau poate doar...