Confidenţialitate

Justin Bieber a lansat un nou videoclip, un nou album și un nou documentar

CoolNews, Muzică
share

Justin Bieber a lansat videoclipul single-ului “Ghost”, albumul “Justice: The Complete Edition” și documentarul “Justin Bieber: Our World”!

Superstar-ul global a lansat videoclipul oficial pentru al șaselea single de pe albumul “Justice”. Video-ul este regizat de Colin Tilley și îi are în prim plan pe Justin și Diane Keaton.

Totodata, Bieber a facut disponibile pe platformele de streaming si piesele Red Eye” “Angels SpeaksiHailey, care puteau fi redate doar prin varianta fizica a albumului. Astfel, Justin a lansat varianta deluxe a “Justice”, care a acumulat peste 9 miliarde de stream-uri. Ascultă „Justice: The Complete Edition

Justin continua experienta “Justice” prin lansarea documentarului “Justin Bieber: Our World”, realizat in colaborare cu OBB Films, SB Films si Amazon Studios, fiind disponibil pe Amazon Prime Video. Filmul prezinta culisele pregatirii concertului de Anul Nou din 2020, cand artistul a concertat pentru 240 de invitati. Documentarul are 94 de minute si este regizat Michael D. Ratner. In afara de viata artistica a lui Justin, filmul expune si viata sa personala, dar si cea a sotiei sale, Hailey.

Justin isi continua drumul in a deveni unul dintre cei mai mari artisti din istorie, acumuland in timpul carierei peste 75 milioane de stream-uri, peste 70 milioane de albume vandute, fiind si artistul cu cei mai multi abonati pe YouTube (peste 65 milioane), dar si artistul cu cei mai multi ascultatori lunar pe Spotify (peste 85 milioane).

Articole similare

Justin Bieber a fost huiduit în timpul unui concert din Canada. Care este motivul [VIDEO]

Justin Bieber are nenumărați fani, dar se pare că a pierdut câțiva la Montreal săptămâna aceasta. Câ...

Liviu Teodorescu Cântă Românește „Peaches” de la Justin Bieber și „Muzele”

Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție ...

Justin Bieber pregătește un concert virtual pentru fanii din toată lumea

Justin Bieber intră în metaverse! Artistul va cânta piese de albumul Justice într-un concert live pe...