Confidenţialitate

Jocuri pe care să le încerci cu prietenii (P)

CoolNews
share

În ziua de astăzi există foarte multe metode interesante și distractive de petrecere a timpului liber. Atunci când te întâlnești cu prietenii sau chiar în mediul online cauți să petreci un timp de calitate, să te relaxezi și în același timp să te distrezi.

Una dintre cele mai bune alegeri în acest sens o reprezintă în momentul de față jocurile de noroc. Multe dintre acestea le poți juca gratuit, strict pentru distracție, fără să scoți vreun ban din buzunar, ceea ce evident că este un mare avantaj.

De ce să joci jocuri de noroc cu prietenii?

Atunci când intri într-un joc de noroc evident că îți propui să câștigi. Astfel, dacă joci jocuri de noroc împreună cu prietenii tăi vei dori să demonstrezi că ești mai bun și mai inspirat decât ei. Se va crea astfel o atmosferă plăcută, de competiție, iar faptul că poți juca fără bani este perfect.

În același timp, când miza nu este una materială te vei putea bucura la maxim de jocul în sine și te vei relaxa totodată.

Dacă te întrebi ce jocuri poți încerca la întâlnirile cu prietenii, atunci îți pot recomanda ruletă, barbut sau blackjack. De asemenea, un alt joc este remi iar acesta este unul dintre cele mai populare jocuri din România care a atras extrem de mulți pasionați de-a lungul timpului.

În momentul de față ai și posibilitatea de a te distra pe internet în mod gratuit. Există suficiente site-uri de jocuri în cadrul cărora poți crea mese de joc și să îți inviți prietenii, astfel că nu este neapărat necesar să vă întâlniți propriu-zis.

În aceste condiții, jocurile gratuite la care te poți distra împreună cu prietenii tăi reprezintă și o șansă bună de a învăța cum funcționează acestea, de a progresa sau de a testa anumite sisteme de joc și strategii și de a-ți îmbunătăți stilul. Astfel poți deveni mai bun la jocurile preferate.

Avantajele unui joc de remi cu prietenii

Dacă în cadrul celorlalte jocuri amintite anterior pe care le poți încerca este vorba de foarte mult noroc, despre cum pică zarurile, ce cărți primești sau ce număr iese la ruletă, atunci când vine vorba de remi lucrurile sunt ceva mai interesante.

Iată în următoarea listă principalele avantaje ale jocului de remi împreună cu prietenii:

  • Poate fi jucat de către 2 și până la 6 jucători
  • Ai nevoie doar de un pachet de cărți de joc sau jetoane
  • Se pot stabili anumite reguli de joc speciale pentru a face jocul și mai interesant
  • Ai ocazia de a încerca anumite strategii și să devii mai bun

Este clar că atunci când vrei să te distrezi împreună cu prietenii tăi o idee bună este să apelezi la jocurile de noroc, iar remi este unul dintre ele. Cu siguranță te vei bucura de o experiență frumoasă și te vei distra împreună cu amicii tăi.

Ce alte jocuri online poți încerca?

Bineînțeles că pe lângă jocurile prezentate mai sus există o serie întreagă de alte posibilități de a te distra pe internet împreună cu prietenii. Totul ține de preferințele tale în materie de jocuri. Astfel poți încerca jocuri video sportive, precum FIFA sau jocuri cu mașini, jocuri de strategie, de aventură și multe altele.

Există și jocuri de cultură generală online, astfel că poți organiza diferite competiții împreună cu prietenii tăi și să vedeți care este cel mai bun. Puteți face tot jocul și mai interesant propunând o serie de provocări celor care pierd.

Partea și mai interesantă este că astfel de jocuri pot fi accesate acum și de pe telefonul mobil, pe care cu toții îl avem mereu la îndemână. Așadar nu trebuie să ai neapărat un calculator, un laptop performant sau să cheltui o groază de bani pe o consolă de jocuri pentru a te putea distra.

La întâlnirile propriu-zise cu prietenii cel mai interesant este să vă distrați în cadrul unor jocuri interactive. Cele mai comune sunt jocurile clasice cu cărți, precum Șeptica, Război, Poker și altele, dar și board games cum este de exemplu Monopoly.

Acum însă sunt disponibile și alte jocuri de cumpărat extrem de interesante și la care cu siguranță nu te vei plictisi împreună cu prietenii. Acestea îți pun la contribuție imaginația, creativitatea și chiar și îndemânarea, astfel că sunt numai bune pentru o experiență cât mai interesantă.

Oricare ar fi preferințele tale și tipurile de jocuri pe care vrei să le încerci, în magazinele online, dar nu numai vei găsi sute de seturi de joc cu care îți poți impresiona prietenii la următoarea întâlnire și puteți petrece un timp de calitate împreună, distrându-vă și chiar învățând lucruri noi.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016