FIFA 21 se lansează azi pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S

CoolNews, Tech
share

Electronic Arts Inc. lansează FIFA 21 pentru PlayStation®5 și Xbox® Series X|S, consolele de nouă generație ce urmează a fi lansate pe 4 decembrie. Puterea consolelor de nouă generație, combinată cu evoluțiile motorului Frostbite™, le asigură jucătorilor timpi de încărcare fulgerători și îmbunătățiri la nivel de grafică, sunet și animații ale jucătorilor, pe lângă medii de fotbal super-realiste care le conferă fanilor cea mai autentică experiență de meci din istoria francizei EA SPORTS FIFA.

Grafica și sunetele din FIFA 21 sunt recreate pentru console de nouă generație, cu noua cameră EA SPORTS GameCam fiind inspirată de aspectul celor mai avansate transmisiuni de fotbal, coroborat cu LiveLight Rendering, un sistem de iluminare diferit care îmbunătățește fiecare aspect al experienţei de pe teren. În plus, mii de scandări autentice capturate în exclusivitate de la cele mai mari competiții din lume, inclusiv Premier League, La Liga și Bundesliga, oferă experiența completă EA SPORTS Atmospheric Audio, de neegalat în jocurile video sportive.

Tehnologia de ultimă generație făcută posibilă de către motorul Frostbite oferă o calitate fără precedent în ceea ce privește recrearea jucătorilor de fotbal. Fanii se pot bucura de un fizic mai bine definit al jucătorilor, ce face posibile detalii precum flexarea mușchilor și un păr șuvițat pentru unii dintre fotbaliștii de top, combinate cu iluminare dinamică care accentuează fețele și echipamentele de joc ale fotbaliștilor, asigurând un nivel cu totul nou de realism.

Noile elemente cinematice, cum ar fi autobuzele echipelor care sosesc înainte de startul meciului și zumzetul turnicheților acționate de fanii care intră pe stadion au fost adăugate pentru a le oferi jucătorilor experiența completă a meciurilor de fotbal. În timpul meciurilor, noile reacții contextuale ale jucătorilor, ale celor de pe bancă și ale fanilor răspund la situații cheie de meci, permițându-le jucătorilor să simtă pasiunea explozivă și drama intensă a momentelor golurilor importante, cum ar fi victoriile în prelungiri sau golurile care întorc soarta unui meci sau chiar a întregului sezon.

„Suntem încântați să oferim un nou nivel de autenticitate care îi va cufunda pe fani mai tare ca niciodată în joc, atunci când vor păși pe terenul virtual de fotbal în FIFA 21”, a declarat Aaron McHardy, producător executiv, EA SPORTS FIFA.

„Cu experiențe captivante de nivel următor care aduc la viață cele mai recunoscute stadioane și cei mai admirați jucători profesioniști, tehnologia din spatele acestor console de nouă generație deschide o lume de posibilități pentru modul în care jucătorii vor experimenta jocul preferat al lumii în acest an și în viitor.”

Noua tehnologie le permite jucătorilor să experimenteze mișcări mai autentice, cu îmbunătățirea duratei și a calității vizuale a animațiilor jucătorilor, oferind manevre ultra-receptive și realiste în fiecare situație de pe teren. Detalierea animațiilor jucătorilor fără posesia balonului emulează comportamente autentice ale personajelor care le permit fanilor să simtă toată emoția fotbalului la cel mai înalt nivel, de la un jucător care ajustează apărătorile în minutul 89 până la unul care strigă pentru pase de la coechipieri.

Sistemul de interacțiune avansat oferit de Frostbite dă viață sistemului Real Player Motion Technology, în timp ce jucătorii se înghiontesc, împing și se implică în lupte pentru posesie cu mai multă receptivitate ca niciodată.

Jucătorii vor avea prima lor oportunitate de a experimenta viitorul gameplay-ului FIFA cu timpi de încărcare deosebit de mici, care le permit să intre în joc mai repede decât oricând. De la Kick-Off la modul Carieră, jucătorii nu își vor pierde niciodată atenția asupra meciului următor, deoarece atmosferele din stadion se vor încărca cu o viteză fără precedent, permițându-le să ajungă la începutul meciului în câteva secunde.

În plus, pentru cei cu console PlayStation®5, PlayStation Activities îi ajută pe jucători să intre în acțiune și mai rapid, lăsându-i să sară în modurile lor de joc preferate direct de pe ecranul de pornire al consolei PlayStation. Tehnologia haptică complexă și receptivă oferită prin intermediul noilor manete PS5™ DualSense™ le permite jucătorilor să simtă impactul loviturilor, paselor și atacurilor și să simtă ritmul jocului în mâinile lor.

FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România.

Articole similare

Oficial: Trailerul pentru „Grand Theft Auto 6” va sosi „la începutul lunii decembrie”

Rockstar Games a confirmat că primul trailer pentru jocul Grand Theft Auto 6 va sosi la „începutul l...

Xbox va bloca toate celelalte controlere pentru a „păstra experiența consolei originale”

Microsoft nu va permite jucătorilor să folosească controlere și accesorii terțe neautorizate pentru ...

Swedish House Mafia, Skrillex si The Chemical Brothers, headlineri ai soundtrack-ului F1®23

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a lansat coloana sonoră EA SPORTS F1® 23, joc oficial al Campionat...