Confidenţialitate

James Cameron vrea să lanseze ”Avatar 2” înainte de anul 2022

CoolNews, Filme
share

Regizorul James Cameron doreşte să reia filmările la „Avatar 2„, suspendate din cauza crizei generate de noul coronavirus, pentru a putea lansa filmul la 17 decembrie 2021, o dată care speră să nu fie modificată de pandemia de COVID-19, relatează Agerpress.ro.

„Vreau să reiau lucrul la ‘Avatar’, ceea ce nu pot face acum din cauza stării de urgenţă. Totul se află în pauză”, a declarat Cameron într-un interviu acordat revistei Empire, în care a dat asigurări că este „optimist” în privinţa lansării primei dintre cele patru continuări planificate.

„Existau mari posibilităţi ca filmările noastre să fie amânate timp de câteva luni, dar încă putem reuşi”, a precizat el, după ce a aflat că filmările la acest lungmetraj ar putea fi reluate la sfârşitul lunii mai în Noua Zeelandă, o ţară care a anunţat că a stăvilit epidemia de coronavirus.

Echipa însărcinată cu readucerea pe ecrane a universului Pandora imaginat în „Avatar” (2009) urma să plece în această ţară chiar înainte de declararea pandemiei.

Articole similare

Încă o zi liberă în minus în 2021: S-a amânat recensământul

Știți că anul ăsta stăm prost cu zilele libere… multe pică sâmbăta sau duminica, dintre sărbătorile ...

James Cameron vrea să lanseze ''Avatar 2'' înainte de anul 2022

Regizorul James Cameron doreşte să reia filmările la "Avatar 2", suspendate din cauza crizei generat...

Imagini în premieră din ”Avatar 2” - FOTO

S-au terminat filmările pentru „Avatar 2” , doar că până să vedem filmul mai avem de așteptat. Co...