Confidenţialitate

De Ziua Europei, lansăm la Virgin Radio România campania „It’s Cool to be European”

Energia aia bună
share

Mâine, 9 mai, se împlinesc 70 de ani de la Declarația Shumann, propunerea ministrului de externe francez, de a crea o nouă formă de organizare a statelor Europei, o comunitate supranațională.

Acea declarație stă la baza Uniunii Europene de astăzi în care se află 27 de state membre, inclusiv România.

Pentru că de multe ori tindem să credem că unele lucruri au fost acolo dintotdeauna și pentru că noi credem că viitorul nostru, al României, este integrarea cât mai bună în Uniunea Europeană, cu ajutorul Reprezentanței Comisiei Europene în România începem de astăzi campania „It’s Cool To Be European„!

Astăzi, matinalii Virgin Radio Romania, Bogdan, Shurubel și Ionuț și-au adus aminte de viața lor în anul 2007, atunci când România a devenit membru cu drepturi depline în Uniunea Europeană:

„Înainte de 2007 nu concepea nimeni să ieși din țară fără pașaport. Serios, când treceai granița doar cu buletinul la tine, părea că faci o ilegalitate. Luai și pașaportul de frică. De altfel, și momentul în care au fost uniformizate tarifele în Uniunea Europeană a fost un alt punct cheie.”, își amintește Bogdan Ciudoiu

Ionuț Bodonea și-a adus aminte faptul că a plecat în 2007 la facultate și simpla lui prezență la o facultate din Uniunea Europeană era o performanță în sine.

De asemenea, Shurubel își amintește de excursia pe care a câștigat-o la Bruxelles, alături de tineri din întreaga Europă, dar și de poveștile pe care i le spuneau colegii lui despre programul Erasmus pentru elevi/studenți.

Uniunea Europeană este locul în care suntem uniți în diversitate, așa că noi ne-am hotărât, la Virgin Radio România, cu sprijinul Reprezentanței Comisiei Europene în România, să facem o lună în care să vă povestim despre motivele pentru care chiar e cool să fim în UE.

 

Articole similare

ADDA: Pentru o viață sănătoasă și fericită, terorizează-ți partenerul de cel puțin două ori pe zi - ...

ADDA și Cătălin Rizea formează unul din cele mai longevive cupluri din showbizz-ul românesc. Într...

Chalenge nou la Virgin Radio Romania: #ScreamChallenge

Anul 2020 a fost greu pentru toată lumea. Ei bine, ca să trecem cumva peste el, lansă, #ScreamCha...

Urări pentru Virgin Radio Romania - VIDEO

Azi am deschis liniile pentru urări! Ne-ai spus și tu LA MULȚI ANI, dar și colegii de la Virgin Radi...