Haterii dau cu hate? Urmează exemplul dat de Bogdan, Shurubel și Ionut și #ramaifresh, orice-ar fi (P)

CoolNews, Energia aia bună
share

Hate-ul e o problemă reală în societatea de astăzi, așa că Sprite te încurajează să #ramaifresh.

Adevărul este că se dă cu hate în toate direcțiile. În România, pe primul loc între țintele hate-ului este aspectul fizic (33%), și trăsături legate de el, cum ar fi: a avea o greutate corporală mare sau a fi prea slab, a purta ochelari , a purta aparat dentar, a fi rârâit, sasait, a nu avea sâni prea mari (la fete), sau a avea sâni prea mari (la băieți).

Dar hate-ul este îndreptat și împotriva altor aspecte, care țin de statut social, de rasă, de orientare sexuală, chiar de hobby-uri sau de muzica pe care o asculți și de felul în care te îmbraci.

Bogdan, Shurubel și Ionuț au încurajat ascultătorii să transforme motivele pentru care și-au luat hate, în motive de mândrie, purtate „la vedere”, pe un tricou personalizat, cool.

Sutele de mesaje-primite atât pe WhatsApp, cât și pe pagina de Facebook, ne-au demonstrat, încă o dată, ce ascultători cool și open-minded avem. Va mulțumim!

Cele mai curajoase, haioase povești și mesaje s-au auzit și în direct la radio și au fost premiate de către Bogdan, Shurubel și Ionuț cu baxuri de Sprite și cu tricouri cool, personalizate chiar cu mesajele de hate cu care s-au înscris în concurs.

Astăzi am aflat de la ascultatorii noștri pentru ce-și mai primesc oamenii hate. Păi… pentru buze mari, pentru că-s cei mai deștepți din școală, pentru că sunt înalți, slabi, sau dimpotrivă prea scunzi sau grași.

Însă toți cei care au trimis mesajele au înțeles că cel mai bine e să rămâne fresh în față haterilor și sunt mândri de particularitățile lor, dorindu-și pe tricou mesaje precum: “Nu-s înaltă, am picioare lungi” (Diana),  Buzată (Cristina), Am picioarele în X dar mă doare fix în PIX” (Marius) sau chiar “Sunt prea norocoasă” (Mihaela).

Haterii dau cu hate pentru ca ești diferit? Ramâi fresh și arată-le ca ești bine în pielea ta.Scrie-ne mai jos pentru ce ți-ai luat tu hate și Sprite te susține să ramâi fresh cu premii cool#RamaiFresh

Publicată de Virgin Radio Romania pe Marţi, 25 iunie 2019

Cel mai important este să urmezi exemplul băieților noștri de fiecare dată când ai de-a face cu hateri: don’t hate, rămâi fresh în fața criticilor. Fii tu însuți, acceptă-ți diferențele și iubește-te așa cum ești. Hai cu mesajele, concursul rămâne deschis până la finalul zilei.

#RamaiFresh #SpriteRomania

 

Articole similare

Virgin Radio Romania Breakfast - despre valul de hate de pe Tik Tok: „Fiecare avem o voce”

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

#StopHateForProfit - ce înseamnă și ce vedete participă

#StopHateForProfit este o campanie inițiată de mai multe organizațîi care luptă pentru apărarea drep...

Britney Spears apărată pe net de iubit

Deși nu a mai făcut nimic în ceea ce privește muzică, Britney a fost și rămâne în atenția presei. În...