Advertisement
Advertisement

Britney Spears apărată pe net de iubit

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Deși nu a mai făcut nimic în ceea ce privește muzică, Britney a fost și rămâne în atenția presei. În ultimele luni a fost susținută de internauți care își doreau că această să fie eliberată de sub controlul tatălui său, fiindcă Brintey nu poate face nimic fără acordul acestuia.

Chiar și așa au existat și oameni care să o atace, catalogând-o ca fiind iresponsabilă, nebună sau incapabilă de a avea grijă de ea sau de familia ei.

Iubitul cântăreței – modelul Sam Asghari – s-a săturat de răutățile la adresa iubitei și a început să le răspundă celor care o jignesc. Printre cei care și-au manifestat ‘îngrijorarea’ vis-a-vis de comportamentul lui Briteny, se numără și scriitoarea Kelly Oxford care a declarat recent că profilul de Instagram al lui Britney este de-a dreptul înfricoșător.

Așa că Sam a luat atitudine și i-a rasspuns: “What’s so scary about the biggest superstar în the world being herself (authentic, funny, humble) without caring what others think. – ce e atât de înfricoșător la faptul că cel mai mare superstar din lume e ea – autentică, amuzantă și modestă -, fără să îi pese de ceea ce cred alțîi.

Sam este mai mic decât Britney cu 13 ani și s-au cunoscut în 2016 în cadrul unei petreceri. În 2017 au început să formeze un cuplu și de atunci sunt de nedespărțit.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Britney Spears dezvăluie că a rămas însărcinată cu Justin Timberlake: „Am fost nevoită să fac avort”...

Britney Spears a făcut un avort în timpul relației pe care a avut-o cu Justin Timberlake, între 1999...

Britney Spears, pălmuită de garda de corp a unui baschetbalist. Cum a reacționat artista

Britney Spears a depus plângere după ce ar fi fost pălmuită de agentul de securitate al baschetbalis...

Fanii lui Britney Spears au sunat la poliție după ce artista și-a șters contul de Instagram

Poliția a fost chemată la casa lui Britney Spears după ce artista și-a șters contul de Instagram. ...