Virgin Radio Romania Breakfast – despre valul de hate de pe Tik Tok: „Fiecare avem o voce”

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

E 2021 și toată lumea are cont pe Tik Tok. Cu cât este mai multă lume acolo, cu atât este mai bine. Sau mai rău, depinde de situație. La fel de popular ca și Tik Tok-ul este și valul de bullying, sau de intimidare, prin tot felul de mijloace de violență verbală.

Astăzi, Veronica Trandafir și Andrei Niculae au dezbătut în cadrul Virgin Radio Breakfast despre valul de hate din live-urile de pe Tik Tok, iar ascultătorii au trimis mesaje pe WhatsApp la 0734.666.000 despre regulile pe care ei le-ar impune pe internet.

Andrei Niculae a început prin a povesti despre experiența lui pe Tik Tok de ieri: „Trebuie să vă povestesc ceva. Ieri am urmărit live-uri pe Tik Tok și am găsit oameni foarte agresivi. Veronica îmi trimite conturi foarte frumoase, dar eu am nimerit doar live-uri din România care nu erau ok. Spun asta pentru că deși suntem pe „fun” în fiecare zi, m-a dezamăgit profund ce se întâmplă pe Tik Tok. Sunt 3 oameni care stau pe live și se ceartă cu cei care intră. Dar și cei care intră și lasă comentarii, înjură.

Veronica Trandafir a recunoscut că este un subiect foarte sensibil pentru ea. „De fiecare dată când văd negativitate în comentarii și oameni care aruncă pur și simplu cu ură și hate, mă întristez. Pentru că îmi dau seama că asta se promovează. Ești băgat în seamă în momentul în care te cerți, în momentul în care începi să înjuri. Poate omul respectiv are o zi proastă, iar tu, lăsându-i un comentariu negativ, i-ai stricat și mai tare ziua,” a explicat Veronica.

Tot din partea ei a venit și un mesaj emoționant legat de acest subiect: „Ar trebui ca tot ce facem în online să aibă un scop. Poate să faci ziua mai bună cuiva, să-i aduci o informație, să schimbi o percepție. Nu contează câți oameni te urmăresc. Fiecare dintre noi are o voce. Cu 5 urmăritori de-ai tăi, sau cu 100.000 de-ai altcuiva, tot ceea ce postezi poate să influențeze.

Ca în fiecare dimineață, ascultătorii au participat activ la discuție prin mesajele de pe WhatsApp când au fost întrebați „Dacă ar fi să pui o regulă a internetului, care ar fi aceea?

Primul mesaj a venit de la un ascultător din București: „Test IQ pentru fiecare utilizator de internet”. Altcineva ne-a transmis că ar implementa o ecuație matematică la care să răspunzi în 5 secunde.

Pe final, Veronica a revenit cu o altă replică foarte bună: „Cu siguranță știm că schimbarea vine din noi și cred că doar noi avem puterea să facem o schimbare.”

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. În perioada aceasta, emisia se face de acasă, dar abia așteptăm să ne întoarcem în studio!

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...