Harry Styles este criticat pentru discursul pe care l-a susținut după ce a câștigat premiul Grammy

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Harry Styles este criticat pentru discursul de acceptare a premiului Grammy, susținut după ce a primit râvnitul premiu „albumul anului”.

Fostul membru al trupei One Direction le-a furat premiul de sub nas unor artiști precum Kendrick Lamar, Bad Bunny și Beyoncé, care în final i-au oferit lui Styles ovații în picioare la Crypto.com Arena, duminică (5 februarie).

Se pare că al treilea album al său de studio, Harry’s House, care a fost lansat pe 20 mai 2022, a fost suficient pentru a învinge concurența, deși unii oameni din public nu au fost în mod clar mulțumiți de câștigul lui Styles.

În ciuda faptului că a câștigat al treilea Grammy, tânărul de 29 de ani nu a acordat premiului prea multă importanță în discursul său.

După ce a urcat pe scenă, Styles a spus: „Cred că cu ocazii ca aceasta, este atât de important pentru noi să ne amintim că nu există cel mai bun în muzică.”

Nu cred că vreunul dintre noi stă în studio luând decizii în funcție de ceea ce ne va aduce unul dintre prmiile acestea.”

Este foarte, foarte drăguț. Sunt foarte recunoscător.

Cu toate acestea, comentariul care i-a supărat pe unii utilizatori ai rețelelor sociale a fost: „Acest lucru nu se întâmplă oamenilor ca mine foarte des și este atât de frumos. Mulțumesc mult.

Doar vedeta britanică știe contextul a ceea ce a vrut să spună, prin urmare nu putem specula.

Cu toate acestea, se pare că anumiți utilizatori nu au acceptat foarte bine comentariul, unul dintre ei scriind: „‘Asta nu se întâmplă foarte des oamenilor ca mine’. EȘTI UN ARTIST ALB.

Un altul a răspuns: „‘Asta nu se întâmplă foarte des oamenilor ca mine’. FIX VOUĂ VI SE ÎNTÂMPLĂ CEL MAI DES????.

O a treia persoană a adăugat: „… nu, dar să fii un artist alb (cu atât mai mult să fii bărbat) în această eră a societății + să spui că „asta nu se întâmplă foarte des oamenilor ca mine” cu o față serioasă te face nebun în toată regula.

Vi se întâmplă tot timpul, băieți. Citiți camera. Recunoașteți-vă privilegiul. Doamne.”

Nu toată lumea a reacționat la discurs în același mod, o persoană a scris pe Twitter: „Nu mai aduceți discuțiile despre rasă în orice. Rușine”.

Nu este vorba despre rasă și, ca persoană de culoare, chiar și eu pot să văd asta. A crescut într-un oraș mic și a început la o emisiune TV”, a adăugat un altul.

 

Sursa foto: Alin-Daniel Pandaru/Gigxels

Articole similare

[BREAKFAST] Brit Awards: Harry Styles este marele câștigător cu 4 premii. Vezi aici lista integrală...

Harry Styles a câștigat toate cele patru premii Brit Awards la care a fost nominalizat, inclusiv „Ce...

Jennifer Lopez, discuție aprinsă cu soțul ei, Ben Affleck, la Gala Premiilor Grammy

Jennifer Lopez i-a cerut soțului ei iubit, Ben Affleck, în timpul galei Premiilor Grammy de duminică...

Kim Petras devine prima femeie transgender din istorie care a câștigat un premiu Grammy

Kim Petras a părut copleșită de emoție la primirea primului său trofeu Grammy, deoarece a devenit pr...