Holy Molly – la un pas de Grammy-uri. Artista declară că ar fi avut șansa să cânte la celebrul eveniment

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Premiile Grammy adună cele mai mari vedete din lume la un loc. Beyonce, Celine Dion, Bruno Mars, Adele, sunt doar câteva dintre numele sonore care au călcat de-a lungul timpului pe faimosul covor roșu, iar Holy Molly era la un pas de a da nas în nas cu ei.

Mai mult decât atât, artista care continuă să ne cucerească în fiecare an din ce în ce mai mult, ar fi avut șansa chiar să cânte pe scena premiilor Grammy.

Într-un videoclip postat pe pagina ei de TikTok, artista povestește cum doar la 17 ani a fost la un pas de a ajunge la premiile Grammy. 

Pe vremea când își spunea Miss Mary, artista a atras atenția echipei celebrului artist Akon. Înscrisă la un concurs de talente ce îi putea trimite pe primii 3 câștigători la premiile Grammy, cu șansa de a urca pe scenă, Holy a reușit să ajungă cu ajutorul publicului până pe locul 2. Doar o lungă călătorie o despărțea de aventura vieții ei, însă ce s-a întâmplat?

,,Nu e un final super fericit, însă mi-a dat un impuls să lupt cu toată puterea ca să îmi urmez visul”, spune artista. 

Și așa s-a și întâmplat. Holy Molly impresionează de ceva timp publicul românesc cu piese precum ,,Plouă”, alături de Tata Vlad, ,,Facem cum vrei tu” și ,,Totul meu”, colaborarea cu Adi Istrate. Artista face furori și în țări precum Polonia, câștigând recent discul de aur pentru piesa “Menage a Trois”, dar și în Turcia, unde a atras atenția publicului cu “Freaks in Town”.

Vezi aici întreaga poveste.

Articole similare

Holy Molly și Zodier îți aduc videoclipul piesei ,,Fericit”

Videoclipul piesei „Fericit”, colaborarea dintre Holy Molly și Zodier, este o explorare plină de cul...

Holy Molly și Zodier te vor face ,,Fericit” cu noua lor piesă

Holy Molly și Zodier îți aduc piesa ,,Fericit” - un adevărat manifest al unei iubiri puternice, care...

Cine este Şerban Ghenea, canadianul de origine română care a câștigat premiul Grammy

Șerban Ghenea a câștigat, duminică, 4 februarie 2024, premiul Grammy în calitate de inginer de sunet...