Confidenţialitate

Grammy 2022 – Cum au reacționat artiștii după ce au aflat că sunt nominalizați

CoolNews, Muzică
share

Premiile Grammy, care celebrează artiștii ce au avut un impact semnificativ în industria muzicală în ultimul an, tocmai și-au anunțat nominalizații pentru gala din 2022. Artiștii cu cele mai multe nominalizări sunt Jon Batiste (cu 11 nominalizări), Justin Bieber (8), Doja Cat (8), H.E.R. (8), Billie Eilish (7) și Olivia Rodrigo (7). 

De altfel, Olivia Rodrigo, care este nominalizată pentru prima dată, se luptă pentru premii la cele mai importante categorii: cel mai bun album, cea mai bună înregistrare, piesa anului și cel mai bun nou artist. FINNEAS, fratele mai mare al lui Billie Eilish, este și el nominalizat la categoriile de mai sus.

După ce au fost anunțate nominalizările, artiștii au reacționat pe paginile lor de social media. Halsey și-a exprimat prima bucuria de a fi nominalizată la categoria „cel mai bun album de muzică alternativă”:

„Pe bune că nu mă așteptam! A fost o onoare să lucrez alături de unii dintre eroii mei, Trent și Atticus, și sunt foarte mândră de acest album, iar voi sper să-l iubiți și în anii ce vor urma. Asta e pentru riscurile pe care le-am luat”, a declarat artista.

Mai multe reacții ale artiștilor mai jos:

Articole similare

Premiile Grammy 2021 au avut cea mai mică audiență din istorie

Muzica a ținut o lume întreagă pe linia de plutire în pandemia de coronavirus. Însă, premiile pen...

VIDEO GRAMMY 2021: Harry Styles a primit primul Grammy din carieră

Fostul membru al trupei One Direction, Harry Styles a câştigat primul Grammy din carieră. Artistu...

VIDEO Grammy 2021: Piesa anului, imnul împotriva discriminărilor rasiale

“I Can’t Breathe” a lui H.E.R. a câştigat premiul pentru piesa anului la gala Premiilor Grammy 2021....