Garantometrul Autovit.ro, cu Giurgea și Bratu: Garanția te asigură că poți sta liniștiti după ce ți-ai luat o mașină (VIDEO)

Energia aia bună
share

Joi, Garantometrul Autovit.ro, cu Giurgea și Bratu, a adus la Virgin Radio Romania o discuție despre popularitatea mașinilor din Germania și miturile create în jurul lor.

Bogdan și Ionuț au fost curioși să afle și dacă e adevărat ce se spune despre consumul de carburant că ar fi mai redus la transmisia automată.

Mașinile electrice devin din ce în ce mai atractive și accesibile. De aceea, costul bateriilor a scăzut foarte mult și va continua acest trend descendent în următorii ani. De asemenea, unele țări susțin cumpărarea de mașini electrice prin diferite programe. Atunci când discutăm despre costurile de mentenanță, există o diferență vizibilă între mașinile electrice și cele care folosesc combustibil. Am aflat de la specialiștii care știu totul despre Garantometrul Autovit.ro și că firma care se află în spatele producției de iPhone a creat o platformă tehnică ce ar putea revoluționa rapid piața.

Dar până atunci, am revenit la zilele noastre și la pregătirea pentru iarnă a mașinii: Cauciucurile all-season sunt bune iarna? Răspunsul a venit de la Giurgea și Bratu, în discuția din această dimineață cu Bogdan și Ionuț:

A fost a treia întâlnire, în direct la Virgin Radio Romania și video live pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania, cu Giurgea și Bratu pentru a discuta despre mașini, într-o transmisiune powered by Autovit.ro.

E mai bine să mergi pe garanție. Nu spunem că nu e bine să ai încredere în alți oameni, dar pe garanție mergi la sigur! Pe autovit.ro găsești mașini cu garanție la dealerii autorizați!

Articole similare

Ți-ai găsit mașina murdară de dimineață? Vezi aici care e faza cu praful saharian

Un nor de praf saharian a traversat din nou România.  Acesta s-a depus pe mașini și pe stăzi. Fenome...

[BREAKFAST] O femeie din Anglia a zgâriat mai multe mașini scumpe din cartierul ei pentru că erau pa...

Sue Williams, în vârstă de 62 de ani, a vandalizat opt vehicule aparținând unor străini, în timp ce ...

[BREAKFAST] Cum și-au furat singuri mașinile doi bărbați din Iași. Acum au de plată de aproape zece ...

Indivizii au adus fiecare câte o mașină la o casă de amanet, penru care au primit în total 42.000 de...