Confidenţialitate

Garantometrul Autovit.ro, cu Giurgea și Bratu: Garanția te asigură că poți sta liniștiti după ce ți-ai luat o mașină (VIDEO)

Bogdan și Ionuț
share

Joi, Garantometrul Autovit.ro, cu Giurgea și Bratu, a adus la Virgin Radio Romania o discuție despre popularitatea mașinilor din Germania și miturile create în jurul lor.

Bogdan și Ionuț au fost curioși să afle și dacă e adevărat ce se spune despre consumul de carburant că ar fi mai redus la transmisia automată.

Mașinile electrice devin din ce în ce mai atractive și accesibile. De aceea, costul bateriilor a scăzut foarte mult și va continua acest trend descendent în următorii ani. De asemenea, unele țări susțin cumpărarea de mașini electrice prin diferite programe. Atunci când discutăm despre costurile de mentenanță, există o diferență vizibilă între mașinile electrice și cele care folosesc combustibil. Am aflat de la specialiștii care știu totul despre Garantometrul Autovit.ro și că firma care se află în spatele producției de iPhone a creat o platformă tehnică ce ar putea revoluționa rapid piața.

Dar până atunci, am revenit la zilele noastre și la pregătirea pentru iarnă a mașinii: Cauciucurile all-season sunt bune iarna? Răspunsul a venit de la Giurgea și Bratu, în discuția din această dimineață cu Bogdan și Ionuț:

A fost a treia întâlnire, în direct la Virgin Radio Romania și video live pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania, cu Giurgea și Bratu pentru a discuta despre mașini, într-o transmisiune powered by Autovit.ro.

E mai bine să mergi pe garanție. Nu spunem că nu e bine să ai încredere în alți oameni, dar pe garanție mergi la sigur! Pe autovit.ro găsești mașini cu garanție la dealerii autorizați!

Articole similare

Proiect de lege: Mașinile parcate necorespunzător vor putea fi ridicate (AUDIO)

Proiectul de lege adoptat de deputați prevede că Poliţia locală poate dispune ridicarea unui vehicul...

Garantometrul Autovit.ro, cu Giurgea și Bratu: Garanția te asigură că poți sta liniștiti după ce ți-...

Joi, Garantometrul Autovit.ro, cu Giurgea și Bratu, a adus la Virgin Radio Romania o discuție despre...

O școală din Sydney le învață pe fetele de 11 ani cum anume se schimbă o roată la mașină

Moment de sinceritate: De câte ori n-ați spus "Dacă se întâmplă ceva cu mașina, o las în drum, pentr...