Confidenţialitate

Garantometrul Autovit.ro, cu Giurgea și Bratu: Garanția te asigură că poți sta liniștiti după ce ți-ai luat o mașină (VIDEO)

Energia aia bună
share

Joi, Garantometrul Autovit.ro, cu Giurgea și Bratu, a adus la Virgin Radio Romania o discuție despre popularitatea mașinilor din Germania și miturile create în jurul lor.

Bogdan și Ionuț au fost curioși să afle și dacă e adevărat ce se spune despre consumul de carburant că ar fi mai redus la transmisia automată.

Mașinile electrice devin din ce în ce mai atractive și accesibile. De aceea, costul bateriilor a scăzut foarte mult și va continua acest trend descendent în următorii ani. De asemenea, unele țări susțin cumpărarea de mașini electrice prin diferite programe. Atunci când discutăm despre costurile de mentenanță, există o diferență vizibilă între mașinile electrice și cele care folosesc combustibil. Am aflat de la specialiștii care știu totul despre Garantometrul Autovit.ro și că firma care se află în spatele producției de iPhone a creat o platformă tehnică ce ar putea revoluționa rapid piața.

Dar până atunci, am revenit la zilele noastre și la pregătirea pentru iarnă a mașinii: Cauciucurile all-season sunt bune iarna? Răspunsul a venit de la Giurgea și Bratu, în discuția din această dimineață cu Bogdan și Ionuț:

A fost a treia întâlnire, în direct la Virgin Radio Romania și video live pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania, cu Giurgea și Bratu pentru a discuta despre mașini, într-o transmisiune powered by Autovit.ro.

E mai bine să mergi pe garanție. Nu spunem că nu e bine să ai încredere în alți oameni, dar pe garanție mergi la sigur! Pe autovit.ro găsești mașini cu garanție la dealerii autorizați!

Articole similare

Craiova: Șoferii își lasă liniștiți autoturismele în parcări, iar când revin le găsesc înghițite de ...

O autospecială de transport deținuți a rămas blocată într-o groapă, după ce asfaltul s-a surpat pe o...

Străzile din Craiova înghit mașini (VIDEO/FOTO)

A devenit sport extrem să circuli cu mașina prin Craiova sau să o parchezi, apoi să o mai și găsești...

Zâmbește, se filmează! Mașinile Google sunt din nou pe șoselele din România

Zâmbește, se filmează! Mașinile Google sunt din nou la filmare pe șoselele din România. Au în ...