Confidenţialitate

Focșani: O bunică a fost închisă pe balcon de nepotul de 3 ani. Pompierii au ajuns la ea cu autoscara (AUDIO)

Energia aia bună
share

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, copilul de 3 ani a blocat uşa balconului de la etajul 3, în care se afla bunica sa. Femeia nu a reușit să-l convingă pe cel mic să deschidă uşa.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

″Întâmplarea a avut loc în această dimineaţă, pe str. Diviziei din municipiul Focşani. Emoţiile bunicii au început să crească în momentul în care a văzut că nu reuşeşte, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă uşa.Între timp, vecinii au anunţat mămica, ce lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate. Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reuşit să descuie uşa de acces în apartament, deoarece era blocată din interior. Îngrijorată de faptul că micuţul este singur în apartament şi bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 şi a chemat pompierii”, au transmis reprezentanţii ISU Vrancea.

Pompierii au ajuns în balcon şi au intrat în apartament prin fereastra de la baie, cu ajutorul autoscării, apoi au deschis uşa balconului şi pe cea a apartamentului.
“Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acţiunea forţelor de intervenţie. Când au pătruns în apartament, colegii noştri au fost întâmpinaţi cu bucurie şi aplauze din partea micuţului”, au mai precizat reprezentanţii ISU Vrancea.
sursa – news.ro

foto – Pixabay

Articole similare

CONSTANȚA: Ai scos slipii pe geam la uscat, ți-ai luat amendă!

Ai scos slipii pe geam la uscat, unde îi vede toată lumea, ți-ai luat amendă! Asta au hotărât aut...

Trump - autografe pentru polițiști și pompieri

Zilele trecute Trump a mers în Louisiana care a fost afectată de uraganul Laura pentru a sta de vorb...

Vox office: Ce ai striga în perioada asta pe balcon? (AUDIO)

Nu-mi pasă că v-ați apucat de sport acasă, nu mai postați, că mă faceți să mă simt prost de fiecare ...