Filmul „Black Panther” se va transforma într-un serial pe Disney +

CoolNews, Filme
share

Walt Disney a anunțat faptul că a ajuns la un acord cu regizorul „Black Panther”, Ryan Coogler, care va dezvolta un serial plasat în Wakanda, tărâmul imaginar creat pentru a reda acțiunea din celebrul film.

„Cu Black Panther, Ryan a adus la viață o poveste revoluționară și personaje iconice într-un mod real, semnificativ și memorabil, creând un moment cultural important. Suntem încântați să ne consolidăm relația”, a declarat președintele Disney, Bob Iger.

În ciuda morții lui Chadwick Boseman, regizorul lucrează la un serial care va continua povestea „Black Panther”, iar fanii sunt deja curioși dacă personajul T’Challa va fi jucat de altcineva, sau dacă rolul nu se va mai acorda. De asemenea, este așteptat ca indiferent de decizie, serialul să înceapă cu un tribut dedicat lui Chadwick Boseman.

Filmul Black Panther a avut încasări de peste 1,3 miliarde de dolari și a fost, pentru o scrută perioadă, cel mai bine vândut film din istorie.

Pentru moment nu există o dată de lansare, dar Disney promite, pentru următorii ani, alte 10 seriale din seria Marvel, care vor apărea, desigur, pe Disney +.

Articole similare

Alexia Eram, colaborare inedită cu Disney. Unde va apărea vedeta

"Întors pe dos 2" revine în mintea proaspetei adolescente Riley în momentul în care sediul central t...

Distribuția filmului Fantastic Four a fost dezvăluită. Actori din Stranger Things și The Last Of Us ...

Distribuția filmului cu supereroi, Fantastic Four, a fost dezvăluită de Marvel Studios și include ve...

Disney: Noul film „Albă ca Zăpada” nu va mai avea pitici, ci creaturi magice

Disney a anunțat că noul său film „Albă ca Zăpada”, adaptarea modernă a basmului Fraţilor Grimm, nu ...