Confidenţialitate

Filmul „Black Panther” se va transforma într-un serial pe Disney +

CoolNews, Filme
share

Walt Disney a anunțat faptul că a ajuns la un acord cu regizorul „Black Panther”, Ryan Coogler, care va dezvolta un serial plasat în Wakanda, tărâmul imaginar creat pentru a reda acțiunea din celebrul film.

„Cu Black Panther, Ryan a adus la viață o poveste revoluționară și personaje iconice într-un mod real, semnificativ și memorabil, creând un moment cultural important. Suntem încântați să ne consolidăm relația”, a declarat președintele Disney, Bob Iger.

În ciuda morții lui Chadwick Boseman, regizorul lucrează la un serial care va continua povestea „Black Panther”, iar fanii sunt deja curioși dacă personajul T’Challa va fi jucat de altcineva, sau dacă rolul nu se va mai acorda. De asemenea, este așteptat ca indiferent de decizie, serialul să înceapă cu un tribut dedicat lui Chadwick Boseman.

Filmul Black Panther a avut încasări de peste 1,3 miliarde de dolari și a fost, pentru o scrută perioadă, cel mai bine vândut film din istorie.

Pentru moment nu există o dată de lansare, dar Disney promite, pentru următorii ani, alte 10 seriale din seria Marvel, care vor apărea, desigur, pe Disney +.

Articole similare

Albă ca Zăpada nu va mai fi albă

Albă ca Zăpada va avea o altă culoare a pielii, după cum anunță reprezentanții Disney. Rachel Zegler...

“Raya şi ultimul dragon”, de vineri la cinema (VIDEO)

Noua animație Disney - “Raya şi ultimul dragon” ajunge și în România din această săptămână. “Raya și...

“Cruella”, originea și devenirea celui mai detestat și stilat personaj negativ din istoria Disney...

Emma Stone joacă rolul principal în noul film live-action sub semnătura Disney – “Cruella” – o poves...