Confidenţialitate

Filmările de la ”Fantastic Beasts 3”, suspendate

CoolNews, Filme
share

Filmările pentru cel de-al treilea film din franciza „Fantastic Beasts” au fost suspendate după ce un membru al echipei de producţie a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Filmările pentru „Fantastic Beasts 3” au început în septembrie la studioul deţinut de Warner Bros. în Leavesden, o zonă rezidenţială situată la periferia Londrei, după ce pandemia de COVID-19 a amânat startul iniţial al producţiei, care ar fi trebuit să înceapă în martie 2020, potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter.

„Un membru al echipei care lucrează la ‘Fantastic Beasts 3‘ a fost diagnosticat cu COVID-19. Diagnosticul a fost confirmat în urma procedurii cerute de testare, căreia i se supun toţi membrii echipei de producţie, iar acel membru se află în prezent în izolare”, a anunţat un purtător de cuvânt al studioului Warner Bros. Pictures într-un comunicat.

„Ca măsură de precauţie, producţia de la ‘Fantastic Beasts 3′ a fost suspendată şi va fi reluată ulterior, în concordanţă cu regulamentul de securitate sanitară”, precizează acelaşi comunicat.

Reamintim faptul că, după ce a pierdut procesul cu The Sun, în care era acuzat că și-a bătut fosta soție, Johnny Depp a părăsit cast-ul filmului, deși a primit, totuși, întreg onorariul.  Locul său a fost luat de Mads Mikkelsen.

 

Articole similare

Disney i-a oferit lui Johnny Depp un contract de 300 de milioane de dolari pentru un nou film „Piraț...

Johnny Depp a răspuns zvonurilor conform cărora se va întoarce pentru un nou film al seriei Pirații ...

Amber Heard spune că încă îl mai iubește pe Johnny Depp

Amber Heard spune că se teme că va fi din nou dată în judecată de fostul soț, Johnny Depp, după ce a...

Johnny Depp câștigă procesul împotriva lui Amber Heard. Ambii au de plătit daune în valoare de milio...

Un juriu din statul american Virginia a hotărât, miercuri, că actrița Amber Heard l-a defăimat pe fo...