Confidenţialitate

Mads Mikkelsen îl va înlocui pe Johnny Depp în filmul „Fantastic Beasts 3”

Celebrități, CoolNews
share

Actorul danez Mads Mikkelsen se prefigurează ca înlocuitor al lui Johnny Depp în rolul tenebrosului vrăjitor Gellert Grindelwald în viitorul lungmetraj din franciza „Fantastic Beasts 3″(„Animale fantastice 3”), relatează ziarul spaniol La Vanguardia în ediţia online.

Johnny Depp a fost nevoit să renunţe la acest rol după ce a pierdut procesul de defăimare intentat tabloidului britanic The Sun, care a scris despre vedetă că a maltratat-o pe Amber Heard, fosta sa soţie.

Tabloidul criticase totodată distribuirea starului hollywoodian în franciza cinematografică „Fantastic Beasts”. Actorul american a pierdut procesul cu The Sun după ce un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate de acesta erau „substanţial adevărate”.

Deşi a părăsit franciza, Johnny Depp va primi integral onorariul de 10 milioane de dolari pe care urma să-l încaseze interpretând rolul lui Grindelwald. Potrivit The Hollywood Reporter, Depp a filmat doar o scenă din franciza care serveşte drept prequel la seria Harry Potter.

Articole similare

Leonardo DiCaprio va juca rolul principal într-un remake după ''Another Round''

Leonardo DiCaprio urmează să fie protagonistul unui remake în limba engleză după pelicula ''Another ...

Filmările de la ''Fantastic Beasts 3'', suspendate

Filmările pentru cel de-al treilea film din franciza "Fantastic Beasts" au fost suspendate după ce u...

Mads Mikkelsen îi ia locul lui Johnny Depp în Fantastic Beasts 3

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Johnny Depp a fost obligat să renunțe la rolul său din ' ...