Confidenţialitate

Disney i-a oferit lui Johnny Depp un contract de 300 de milioane de dolari pentru un nou film „Pirații din Caraibe”

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Johnny Depp a răspuns zvonurilor conform cărora se va întoarce pentru un nou film al seriei Pirații din Caraibe, după ce un zvon sugera că s-ar putea împăca cu Disney.

Depp a jucat în primele cinci filme în rolul protagonistului, Jack Sparrow, dar nu era de așteptat să se întoarcă pentru al șaselea film care este în prezent în lucru.

Luni, 27 iunie, un articol al celor de la PopTopic a citat o sursă care susținea că Disney ar fi „foarte interesată să-și modifice relația cu Johnny Depp”.

Raportul susținea că Disney pregătise un contract de 300 de milioane de dolari pentru Depp, folosind-ul „ca o scuză oficială” și o modalitate de a-l aduce înapoi în franciză. Sursa a mai susținut că Disney l-a contactat pe Depp pentru a-l întreba dacă ar fi interesat să revină înainte de a începe procesul pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard.

Știu că Disney i-a trimis un coș cu mai multe produse și o scrisoare foarte sinceră, dar nu știu să vă spun cum a fost primită. Ceea ce vă pot spune este că noi am scris deja o schiță pentru un film despre Jack Sparrow – așa că suntem foarte încrezători că Johnny îi va ierta și se va întoarce la personajul său iconic”, au declarat pentru publicație.

Întrebarea dacă Depp s-ar întoarce la Pirații din Caraibe este una care a fost adusă în discuție în proces, iar actorul a declarat că îi va refuza pe cei de la Disney chiar dacă ar veni la el cu „300 de milioane de dolari și un milion de alpaca”.

Raportul de ieri s-ar putea să-i fi făcut pe mulți fani să creadă că ar putea exista încă speranță, dar cel mai probabil vor trebui să se bazeze pe primele 5 episoade pentru a-l vedea pe Depp în rolul lui Jack Sparrow.

Depp a discutat despre relația sa cu compania în instanță și a sugerat că Disney a „tăiat legăturile” cu el pentru a „fi în siguranță”, în timp ce se confrunta cu acuzațiile deja bine cunoscute.

Au fost doi ani de discuții constante în întreaga lume despre mine cum că sunt acest bătăuș de soții… Mișcarea #MeToo era în plină desfășurare în acel moment”, a spus el.

Actorul a remarcat că Disney nu a eliminat personajul căpitanului Jack în totalitate, dar a sugerat că pur și simplu nu mai vrea să fie implicat în viitor, deoarece a spus: „Nu mi-au eliminat personajul. Nu au încetat să vândă păpuși ale căpitanului Jack Sparrow. Nu s-au oprit să vândă nimic. Pur și simplu nu au vrut să se lege de mine sau de persoana mea.”

Ultimul film al lui Depp, Pirații din Caraibe, Salazar’s Revenge, a fost lansat în 2017.

Articole similare

Amber Heard spune că încă îl mai iubește pe Johnny Depp

Amber Heard spune că se teme că va fi din nou dată în judecată de fostul soț, Johnny Depp, după ce a...

Top 5 filme Marvel pe care să le vizionezi împreună cu prietenii!

Suspans, acțiune și efecte speciale! Nimic nu se compară cu efectele unui film Marvel, vizionat alăt...

Johnny Depp câștigă procesul împotriva lui Amber Heard. Ambii au de plătit daune în valoare de milio...

Un juriu din statul american Virginia a hotărât, miercuri, că actrița Amber Heard l-a defăimat pe fo...