Fiica Angelinei Jolie își va schimba sexul

Celebrități, CoolNews
share

Shiloh, fiica de 12 ani a cuplului Jolie-Pitt, a început un tratament foarte dificil de schimbare de sex.

Informația apare în ziarul spaniol ABC, care scrie că Shiloh are sprijinul familiei și a apropiaților în această perioadă dificilă prin care trece. Adolescenta a mers zilele trecute într-o vacanță cu tatăl ei în Italia unde s-a întâlnit și cu Jennifer Aniston, fosta soție a lui Brad Pitt.

Potrivit ABC, Aniston ar fi stat de vorbă cu Shiloh și i-ar fi oferit suport moral.

Deşi s-a născut fată, Shiloh a simţit întotdeauna că vrea să fie băiat, iar cuplul Jolie-Pitt nu a făcut un secret din asta.

Angelina Jolie a declarat de multe ori în presă că fiica lor cea mare nu se identifică cu sexul feminin și își dorește să fie băiat.

În 2010 într-un interviu pentru Vanity Fair, pe când Shiloh avea 4 ani, Angelina spunea: „She likes to dress like a boy. She wants to be a boy, so, we had to cut her hair. She thinks she’s one of the brothers.” (Îi place să se îmbrace ca un băiat. Vrea să fie băiat, așa că a trebuit să o tundem scurt. Ea crede că este unul dintre frații ei.)

Pentru Reuters, Angelina a povestit că Shiloh este fascinantă pentru deciziile pe care le ia și niciodată nu aș fi genul de părinte care să forțeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta e un exemplu prost de parenting”.

La decernarea premiilor Annie, Angelina Jolie a apărut pe covorul roșul alături de fiicele sale Shiloh și Zahara, iar lumea întreagă a putut observa că Shiloh, care a purtat un costum negru, seamănă din ce în ce mai mult cu Brad Pitt.

Shiloh este primul copil biologic al Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, care mai au împreună gemenii Knox și Vivienne (9 ani) și trei copii adoptați (Pax -14 ani, Maddox – 16 ani și Zahara– 13 ani).

Articole similare

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

Filmările pentru documentarul despre F1, întrerupte după ce Brad Pitt a intrat în grevă

Tot mai multe producții de la Hollywood au fost puse pe „pauză” – în urma grevei actorilor. Ultimul ...

Un falsificator de documente din Spania i-a făcut lui Brad Pitt buletin românesc

Un cetățean leton, considerat de autoritățile din mai multe țări drept cel mai talentat falsificator...