Confidenţialitate

Fiica Angelinei Jolie își va schimba sexul

Celebrități, CoolNews
share

Shiloh, fiica de 12 ani a cuplului Jolie-Pitt, a început un tratament foarte dificil de schimbare de sex.

Informația apare în ziarul spaniol ABC, care scrie că Shiloh are sprijinul familiei și a apropiaților în această perioadă dificilă prin care trece. Adolescenta a mers zilele trecute într-o vacanță cu tatăl ei în Italia unde s-a întâlnit și cu Jennifer Aniston, fosta soție a lui Brad Pitt.

Potrivit ABC, Aniston ar fi stat de vorbă cu Shiloh și i-ar fi oferit suport moral.

Deşi s-a născut fată, Shiloh a simţit întotdeauna că vrea să fie băiat, iar cuplul Jolie-Pitt nu a făcut un secret din asta.

Angelina Jolie a declarat de multe ori în presă că fiica lor cea mare nu se identifică cu sexul feminin și își dorește să fie băiat.

În 2010 într-un interviu pentru Vanity Fair, pe când Shiloh avea 4 ani, Angelina spunea: „She likes to dress like a boy. She wants to be a boy, so, we had to cut her hair. She thinks she’s one of the brothers.” (Îi place să se îmbrace ca un băiat. Vrea să fie băiat, așa că a trebuit să o tundem scurt. Ea crede că este unul dintre frații ei.)

Pentru Reuters, Angelina a povestit că Shiloh este fascinantă pentru deciziile pe care le ia și niciodată nu aș fi genul de părinte care să forțeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta e un exemplu prost de parenting”.

La decernarea premiilor Annie, Angelina Jolie a apărut pe covorul roșul alături de fiicele sale Shiloh și Zahara, iar lumea întreagă a putut observa că Shiloh, care a purtat un costum negru, seamănă din ce în ce mai mult cu Brad Pitt.

Shiloh este primul copil biologic al Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, care mai au împreună gemenii Knox și Vivienne (9 ani) și trei copii adoptați (Pax -14 ani, Maddox – 16 ani și Zahara– 13 ani).

Articole similare

Actriţa Angelina Jolie oferă un sfat părinţilor pe perioada petrecută în izolare

"Nu fiţi perfecţi, dar încercaţi să fiţi sinceri"-este sfatul pe care actriţa Angelina Jolie îl ofer...

Brad Pitt a câștigat primul Premiu Oscar din carieră. Înțepături pentru Donald Trump în discurs...

Brad Pitt a câștigat primul lui Oscar pentru actorie, pentru "Cel mai bun actor în rol secundar". Ro...

Cum poți vedea din România Gala Oscar 2020

Câştigătorii sunt aleşi de cei 8.000 de membri ai Academiei americane de Film, organizatoarea galelo...