Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

CoolNews, NEWS
share

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioadă pare să fi avut un impact semnificativ asupra celebrei actrițe. Însăși Jolie a dezvăluit că stresul generat de divorț i-a provocat o formă de paralizie facială.

Separarea este unul dintre cele mai dificile și tensionate momente din viața unei persoane. Pentru celebrități, presiunea și interesul constant din partea publicului adaugă o greutate suplimentară. Angelina Jolie a recunoscut că divorțul de Brad Pitt a avut un impact major asupra sa, provocându-i o formă de paralizie facială.

Paralizia Bell este o afecțiune temporară care afectează nervii faciali, determinând slăbiciune sau chiar paralizie pe o parte a feței. Apariția ei este bruscă și poate fi declanșată de inflamația nervilor faciali. Simptomele pot include căderea unui colț al gurii, incapacitatea de a închide complet un ochi sau dificultăți în controlul mușchilor feței.

De obicei, afecțiunea se remite în câteva săptămâni sau luni, iar majoritatea persoanelor se recuperează complet fără tratament medical. Totuși, uneori, terapia fizică sau tratamentele medicale pot fi necesare pentru a accelera recuperarea.

Pentru Angelina Jolie, acest episod a fost extrem de dureros și stresant. Ea a mărturisit: „Corpul meu reacționează foarte puternic la stres. Îmi crește și scade glicemia. Am avut brusc paralizia Bell după divorț.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Ariana Grande a finalizat divorțul de Dalton Gomez. Care este suma pe care trebuie să o plătească ar...

La mai puțin de trei ani de la căsătorie, Ariana Grande și Dalton Gomez au decis să își despartă dru...

Kim Kardashian în ipostaze romantice alături de noul ei partener. Cei doi nu își mai ascund relația...

După divorțul de Kanye West în 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasă în liniște, cu exce...

[BREAKFAST] Tot mai mulți români divorțează. Datele INS arată că între luna august a acestui an și l...

Dacă în august erau peste 17 mii, în septembrie au fost peste 14 mii – și vedem că în luna septembri...