Femeia suspectată de comiterea crimei de la metrou a fost prinsă și audiată – VIDEO

VirginTonic
share

După ce Poliția Capitalei a publicat pe Facebook imagini cu presupusul suspect al crimei de la metrou iar imaginile s-au viralizat, autoritățile anunță că au reușit să o prindă pe femeie. E vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani care a fost identificată după imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou.

Ea a fost reținută pentru 24 de ore și este acum audiată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucrești la sediul Poliției Capitalei.

Poliția transmite că femeia a fost depistată de Brigada Transport Public București. “Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei.

Se întâmplă toate astea după ce o tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Articole similare

Poliția, după crima de la metrou: "Ar trebui să fim mai atenți când cineva se comportă ciudat" - AUD...

Știrea zilei a stârnit panică printre bucureștenii care circulă zilnic cu metroul: o tânără de 25 de...

Femeia suspectată de comiterea crimei de la metrou a fost prinsă și audiată - VIDEO

După ce Poliția Capitalei a publicat pe Facebook imagini cu presupusul suspect al crimei de la metro...

O șoferiță a confundat intrarea la metrou cu o parcare subterană - VIDEO

Știi momentul acela când îți dai seama prea târziu că ai nimerit greșit? I s-a întâmplat și unei șof...