Fanii lui Kanye West strâng donații pentru a-i reda statutul de miliardar

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

După ce Adidas a renunțat la contractul cu Kanye West din cauza repetatelor sale comentarii antisemite, fostul miliardar și-a pierdut statutul. Ca răspuns, fanii s-au alăturat platformei de crowdfunding GoFundMe, pentru a strânge bani și a restabili statutul de miliardar al lui West.

Mai multe campanii au apărut pe GoFundMe în urma știrilor despre faptul că celebrul brand de îmbrăcăminte sportivă a tăiat legăturile cu West, potrivit AllHipHop, inclusiv o pagină în care își declară obiectivul de a „face din Kanye West un miliardar din nou”.

Potrivit Forbes, afacerea lui Kanye cu Adidas a fost estimată la o valoare de 1,5 miliarde de dolari. Fără această înțelegere, valoarea netă a artistului este acum de 400 de milioane de dolari.

GoFundMe pare să fi eliminat strângerile de fonduri, care se pare că au ajuns doar la un câștig de cinci dolari înainte de a fi eliminate.

În 2016, West a postat pe Twitter că avea datorii de 53 de milioane de dolari, apoi i-a cerut lui Mark Zuckerberg de la Facebook să investească 1 miliard de dolari în „ideile” sale.

Apoi, un fan numit Jeremy Piatt, a lansat o campanie GoFundMe pentru artist, intitulată „Get Kanye Out of Debt” (n.r. Scoate-l pe Kanye din datorii), pagina este încă publică și a strâns 57.398 USD din obiectivul de 53.000.000 USD. „Nu pare că va primi ajutorul lui Mark Zuckerberg, ajutor de care are nevoie disperată”, a scris Piatt. „Sigur că este bogat personal și poate cumpăra blănuri și case pentru familia lui, dar fără ajutorul nostru, adevăratul geniu al lui Kanye West nu poate fi realizat.

Din păcate, țelul nu a fost nici pe departe atins, iar Piatt a raportat că „Dl. Kanye West a refuzat fondurile strânse de această campanie GoFundMe” și că fondurile vor merge în schimb către Notes for Notes, o organizație non-profit care oferă tinerilor acces gratuit la instrumente și educație muzicală.
În ultimele două săptămâni, West a fost dat afară din Skechers după căderea Adidas, a fost eliminat din playlistul Apple Music Essentials, iar singurii doi sportivi cunoscuți au plecat din Donda Sports, agenția artistului.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Kanye West se gândește la o carieră în lumea filmelor pentru adulți

Kanye West a declarat de mai multe ori că dependența sa de pornografie i-a „distrus” familia. Acum p...

Kanye West nu va mai candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite, la alegerile din 2024

Vești mai puțin bune pentru fanii lui Kanye West, sau pentru cei care așteptau să-l vadă pe artist p...

[BREAKFAST] Kanye West și „soția” sa, banați pe viață de o companie de bărci din Veneția după ce au ...

Kanye West și „soția” sa, Bianca Censori, au fost banați pe viață de o companie de bărci din Veneția...