Confidenţialitate

Ești pentru relațiile poliamoroase?

Energia aia bună
share

Poliamorul (în engleză îl găsești ca ”polyamory”) înseamnă că ești într-o relație cu mai multe, care sunt la rândul lor cu mai mulți. Toți vă știți între voi și sunteți one big family.

Bine, nu în definiția dată de Coaliția pentru Familie. Ca să o luăm după cărți, poliamorul reprezintă ”practica sau stilul de viață ce implică a fi deschis(ă) către mai multe relații intime de iubire concomitente, în care toți partenerii sunt în cunoștință de cauză și își exprimă acceptul. Persoanele care consideră că acest tip de relații li se potrivesc se pot autodefini drept persoane poliamoroase sau polisexuale”. Dacă preferi prescurtările, poți spune simplu ”poly”.

Miercuri, la Virgin Tonic, Bogdan, Ionuț și Shurubel au căutat să afle cât deschiși am fi la o asemenea formă de relație, în mai mulți.

Diana Dunai ne-a atras imediat atenția pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania că cei din ”Coaliția pt Familie suferă acum”, în timp ce Cristian Brancu a tăiat din start ideea – ”Nu mi se pare un lucru normal. Familia e cum a lăsat-o Dumnezeu, monogamă. Ce se întâmplă dacă la urma acestor relații toxice apar copii? Cui îi vor zice mamă și cui tată, dacă acolo e un întreg grup. Mai ales dacă sunt 2 bărbați în acel grup sau mai mulți. Care e tatăl?”.

Tu ce spui? Pro sau contra poliamor?

P.S. Există și o formă de relație numită ”polifidelitate”, ce presupune multiple relații de iubire cu contacte sexuale limitate la partenerii din grup.

Articole similare

Părerea lui Faydee despre referendumul privind familia tradițională - VIDEO

"Cred că dragostea e dragoste! Nu poți defini asta. Dacă încerci să interzici ceva oamenilor, acel c...

Dicționarul Oxford a desemnat cuvântul anului 2017

Prestigiosul dicționar Oxford a desemnat cuvântul anului 2017, iar alegerea este neașteptată. Cuvânt...

Coaliția pentru Familie cere interzicerea filmului "Frumoasa și Bestia"

Coaliția pentru Familie a postat un mesaj pe Facebook prin care îi îndeamnă pe români să contacteze ...