Confidenţialitate

Ea îl ”antrenează” pe Bogdan pentru Bucharest International 10K – VIDEO

share

Hell Active a sărit în ajutorul lui Bogdan și i-a cautat un partener de cursă, un motivator, un alergător, care să-i fie alături, fizic, nu doar moral, pe 21 aprilie, la Bucharest International 10K.

Azi, în direct la Virgin Radio Romania, am descoperit-o pe Adriana, o super fată care răspândește o tonă de optimism și-l face și pe Bogdan să creadă mai tare în provocarea pe care încă nu prea realizează că a acceptat să-i dea curs peste câteva zile. Dacă pe Facebook Virgin Radio Romania și pe Instagram @virginradioromania ne lasă să înțelegem că deja a început antrenamentul, practic am văzut azi cum stă treaba.

”Imaginează-ți cum ajungi la linia de finish și acolo este fetița ta, care este extrem de mândră că uite ce a reușit să facă tata”, a fost motivația perfectă pentru ca Bogdan să lupte pentru prima lui provocare sportivă serioasă. Au fost și vorbele care au adus lacrimi în ochii multor dintre cei care ne-au ascultat marți dimineață în direct la Virgin Radio Romania sau urmărit video live pe Facebook.

Adriana are multe calități și are toate șansele să facă echipă bună cu Bogdan în weekend. Dar cum e o vorbă că unde-s mulți puterea crește, intră și tu în gașca Virgin Radio Romania! Nu sta pe margine doar, vino cu noi să alergi la Bucharest International 10K și să-ți schimbi mind-set-ul din ”nu pot” în ”sigur pot”.

Dăm noi doza de Hell Active, care e fix impulsul ăla de care ai nevoie ca să-ți testezi limitele și să transformi ”nu pot” în ”sigur pot”!

Iar dacă nu vrei să alergi duminică, măcar ne poți susține pe noi încercând să facem asta. Știm că ai voce puternică, așa că abia ateptăm să o auzim tare din mulțime cum strigă ”Hai, Bogdan! Hai, Adriana!”.

Deci, duminică facem mișcare împreună! Bogdan e gata să ne arate că poate! Tu poți?

Bogdan a acceptat prima provocare sportiva din viața sa, ajutat de prietenii de la HELL ENERGY!

Bogdan a acceptat prima provocare sportiva din viața sa, ajutat de prietenii de la HELL ENERGY!De altfel, Bogdan nu e singur în cursa asta. Adriana și-a luat sarcina să îl poarte pe Bogdan spre linia de finish.Haideți să o cunoaștem!

Publicată de Virgin Radio Romania pe Luni, 15 aprilie 2019

Articole similare

Cum arată prima pistă de alergare rooftop din România (GALERIE FOTO)

Cel mai mare dezvoltator de clădiri de birouri din Europa anunță că a deschis prima pistă de alergar...

Cum se vor desfășura Semimaratonul și Maratonul Bucureștiului

Semimaratonul și Maratonul Bucureștiului se vor desfășura anul acesta în condiții speciale de sigura...

CRAIOVA: Maraton de vaccinare. Începe de azi

La Craiova începe azi un maraton de vaccinare anti-covid, care va dura o săptămână. Poți să mergi...