Activate Yourself cu Hell Active și acceptă provocarea Virgin Radio Romania!

Concurs radio
share

Hell Active sare în ajutorul lui Bogdan și caută un partener de cursă, un motivator, un alergător, care să-i fie alături, fizic, nu doar moral, pe 21 aprilie, la Bucharest International 10K.

Îți place să alergi și ai ce trebuie ca să-l susții în prima lui mare încercare sportivă? Nu mai căuta scuze și aliniază-te la start!

Trimite-ne pe Whatsapp la 0734.666.000 un selfie de la antrenament care să ne convingă că știi să alergi (măcar puțin mai bine decât Bogdan) și un citat motivațional pentru mentalul lui Bobo și poți face echipă cu el la Bucharest International 10k pe 21 aprilie.

În plus, Hell Active cu BCAA și L-Carnitina te echipează zilnic pentru cursa la Virgin Radio Romania cu un kit complet de antrenament.

Înscrie-te prin WhatsApp la 0734.666.000, trimite-ne poza ta și citatul de încurajare pentru Bogdan, și fii tu cel sau cea care-l va ajuta pe Bogdan să treacă linia de finish!

Dacă ești cel mai tare, participi alături de Bogdan la Bucharest International 10K – categoria Individual 10k, pe 21 aprilie la București.

 

Regulamentul concursului