Peste 12 ore de Breakfast ON AIR la Virgin Radio Romania de Valentine`s Day

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Ne plac maratoanele și abia așteptăm ocaziile speciale ca să mai organizăm unul și să batem orice record. Așa ne place nouă să ne distrăm, fiind cei mai buni!

De Valentine`s Day am stat ON AIR peste 12 ore, de la 6:30 la 19, cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la microfon. Alături de noi au fost și Spike, Andia, The Motans, Holy Molly, Mario Fresh, Alexia Eram, Adi Istrate, EMAA, Speak, Ștefania, Florin Ristei, Naomi Hedman, Alex Velea și Antonia!

Pe lângă toaaate aceste power-couples am stat de vorbă despre Valentine`s, love și relații și cu Radu Ciucă, Teodora Nedelcu, Ana Marin, Coach Verona, Dr. Ioan Mirea și Eugen Rădescu.

Am ascultat muzică live, iar de astăzi, toate clipurile sunt pe toate canalele noastre de socializare. Am jucat Steal the fame dar cu un twist, am avut o ediție specială de CSAUD, ne-am duelat la Quiz Battle, dar una peste alta, ne-am super distrat!

Așa a arătat maratonul nostru de Valentine`s Day și abia așteptăm să ne auzim la următorul. Bine, ne mai auzim și până atunci.

Cu Andrei Niculae și Veronica Trandafir ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...