Confidenţialitate

Drake lansează un nou album! „Laugh now cry later” este una dintre piese

CoolNews, Muzică
share

Treaba asta cu izolarea se pare că i-a ajutat pe mulți artiști să-și termine materialele discografice pe care le incepuseră. La fel și Drake, care tocmai a anunțat că urmează să lanseze un nou album!

Drake (sau cum îi zic prietenii, Aubrey Drake Graham), este un rapper Canadian despre care știm sigur că nu ați auzit pentru prima dată doar acum. E prezent prin toate topurile și playlisturile din lume, dar în ultimul timp a ocupat și prima pagina a ziarelor de scandal. Ce-i drept, e greu să fii vedetă. Mai ales în showbiz-ul american.

Până una alta vorbim de noul album! După multe luni de așteptare, avem și titlul: „Certified Lover Boy”. Este primul album pe care artistul îl lansează din 2018 când a scos pe piața muzicală „Scorpion”. Bine, între timp a mai scos și diferite mixtape-uri dar toată lumea a știut că urmează un material discografic nou când Drake a lansat „Laugh now cry later” despre care a spus că „este un teaser pentru noul album”.

Rapperul a trecut prin moment destul de dificile care l-au forțat să amâne lansarea albumului. Nu de mult, Drake a postat o poză pe Instagram din care fanii și-au dat seama că a suferit o operație la genunchi. Așa că îl înțelegem și îi urăm recuperare rapidă.

Hai să vedem ce știm până acum despre album: vom avea colaborări cu diverși artiști din zona de rap dar nu numai. Printre numele vehiculate îi regăsim pe Future, Young Thug, Lil Baby, 21 Savage și mulți alții. Designul pentru coperta albumului este semnat de artistul Damien Hirst. Avem 12 emoji care reprezintă 12 femei însărcinate, incluzând toate modele rasiale. Cu toate astea, internetul nu a fost foarte impresionat și a reacționat rapid pe rețelele sociale și forumuri.

Totuși, nu că nu am crede în coincidențe dar ni se pare destul de ciudat că Drake își lansează albumul la câteva zile după ce Kanye West a lansat „Donda”, mai ales dacă luăm în calcul și scandalurile dintre ei din ultimele zile. Săptămâna trecută, câțiva fani de-ai lui Drake au vandalizat casa în care locuia în copilărie „Ye. Mai mult decât atât, au afișat și un banner cu data de lansare a albumului „Certified Lover Boy”, iar Drake a confirmat-o mai târziu.

Albumul se poate asculta de astăzi pe toate platformele de streaming online.