Confidenţialitate

DR. DRE: Social Media nu face bine artiștilor!

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Într-un intreviu acordat revistei GQ din Marea Britanie, Dr. Dre și Jimmy Iovine vorbesc despre efectul pe care îl are social media asupra artiștilor de astâzi.

„Social Media i-a facut pe artiști mult prea accesibili”, spune Dre. „Mai mult ca sigur aș fi detestat rețelele de socializare dacă existau atunci când eram eu la început. Există un anumit mister care în prezent este distrus de social media… Nu am nevoie și nici nu vreau ca lumea să știe ce fac, unde sunt sau ce urmează să fac în fiecare minut”, a mai adaugat legendarul rapper.

În același timp, Jimmy Iovine, omul de afaceri din spatele afacerii Beats, este de părere că performanța și calitatea unui produs muzical au pierdut teren în fața popularității: „Faptul că exista social media face foarte bine marketingului din jurul artiștilor, dar asta nu înseamnă neapărat că muzica pe care o livrează este și bună. Muzica lansată pe social media ajunge mai usor să devină cunoscută, dar asta nu înseamnă că este extraordinară. Billie Eilish este grozavă, dar nu sunt mulți ca ea!”, spune Jimmy. „Popularitatea este în fața calității muzicii în prezent”, a mai adaugat el, explicând cum Dr. Dre, dacă ar fi avut cont de Instagram în tinerețe, muzica lui ar fi fost la fel de cunoscută datorită simplului fapt că este foarte bună.

Vezi mai jos interviul și spune-ne părerea ta!

Articole similare

Dr. DRE s-a externat! :)

Veste bună! Dr. Dre a fost externat. El a suferit un anevrism cerebral la începutul lunii. Cei de...

Patru hoți au încercat să intre în casa lui Dr. Dre, la o zi după ce a fost internat

Patru hoți au încercat să intre în casa lui Dr. Dre, la o zi după ce a fost internat. El a ajuns de ...

Dr. Dre, internat de urgență la Cedars-Sinai din Los Angeles

Dr. Dre, pe numele real Andre Romelle Young, în vârstă de 55 de ani, a fost transportat de urgență l...