Confidenţialitate

Streamurile pentru piesele lui Dr. Dre au crescut la o rată de 121% după concertul din pauza Super Bowl

CoolNews, Muzică
share

Se pare că pauza Super Bowl nu este un câștig doar pentru agențiile de publicitate care se luptă să găsească cele mai tari spoturi. Artiștii revin în lumina reflectoarelor și se pare că la fel s-a întâmplat și în cazul lui Dr.Dre și a colegilor lui de scenă.

În mod colectiv, melodiile interpretate în timpul spectacolului de pauză Super Bowl 2022 (13 februarie) au generat 18,64 milioane de streamuri oficiale la cerere (audio și video combinate) în SUA în perioada 13-14 februarie, conform rapoartelor inițiale către MRC Data. Este o creștere cu 121% în comparație cu cele 8,42 milioane de streamuri în care melodiile le-au înregistrat în ultimele două zile (11-12 februarie).

Spectacolul din pauza Super Bowl a fost condus de Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem și Kendrick Lamar. 50 Cent și Anderson .Paak au fost invitați speciali.

Piesa care a înregistrat cele mai multe streamuri după Super Bowl a fost „Still DRE” de la Dr. Dre, cu Snoop Dogg, care a strâns 3,7 milioane de streamuri în perioada 13-14 februarie (în creștere cu 157% față de cele 1,4 milioane pe care le-a câștigat în perioada 11-12 februarie.

Fiecare melodie interpretată la SuperBowl a înregistrat creșteri zilnice ale fluxurilor atât pe 13, cât și pe 14 februarie. „Still DRE”, de exemplu, a trecut de la 724.000 de streamuri pe 12 februarie, la 1,14 milioane pe 13 februarie și apoi la 2,56 milioane pe 14.

 

Articole similare

Eminem a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame: „Cel mai probabil nu ar trebui să fiu aici”...

Eminem a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame sâmbătă, ocazie cu care a interpretat și un set...

Eminem împlinește astăzi 50 de ani! Vezi aici 3 lucruri pe care nu le știai despre rapper

Eminem își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere! Rapperul are un loc pe lista „Rolling Stone” a cel...

Snoop Dogg dezvăluie cum s-a ascuns și a fumat cannabis la Casa Albă

Snoop Dogg a dezvăluit cum a reușit să scape fumând iarbă la Casa Albă, fără să fie prins. Rapper...