Dorian Popa lansează jocul “Înoată Cheluţu”

CoolNews, Tech
share

Fenomenul din online “Înoată Chelutu” a ajuns la un nou nivel: Dorian Popa lansează jocul “Înoată Cheluţu”.

Pentru utilizatorii români, jocul se numește “Înoată Chelutu”, iar pentru publicul internațional – “Frenchie The Swimmer”. În joc le putem găsi ca personaje pe cei doi protagoniști, Dorian Popa și cățelul lui, Chelutu.

Tema aplicației este de tip “casual game – runner”, cu controale ușoare, accesate prin “swipe up” și “tap”. Aplicația dispune și de topuri online, bazate pe performanțele utilizatorilor.

În plus, jocul va beneficia de update-uri în funcție de fiecare etapă din viața lui Chelutu și anotimp, spune Dorian Popa.

Dorian Popa a lansat proiectul “Înoată Chelutu” în vara anului 2020, care a devenit un mare succes în primele ore de la lansare. În mai puțîn de 8 ore, Chelutu și Dorian Popa au ajuns pe prima poziție în YouTube Trending, un record foarte greu de egalat, iar în aproximativ 12 ore proiectul a strâns nici mai mult nici mai puțîn de 1 milion de vizualizări pe YouTube. Înainte de lansarea oficială a single-ului, fanii au creat o piesă prototip, compusă din replicile lui Dorian din mai multe vloguri.
Chelutu este deja un personaj bine-cunoscut în mediul online, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți câini din România.

Articole similare

Dorian Popa și Liviu Teodorescu lansează videoclipul piesei "Da"

După hiturile "Fanele" și "Sar pe noi", cu milioane de vizualizări pe YouTube, Dorian Popa și Liviu ...

Dorian Popa, accident de mașină din cauza unui mistreț: „Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine!”...

Dorian Popa a făcut accident în Petroşani. Artistul se îndrepta spre un concert şi pe drum a apărut ...

Un nou film „Resident Evil” în cinematografe din Noiembrie [VIDEO]

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, este numele noului film din celebra serie care va apărea în ...