Confidenţialitate

Dorian Popa lansează jocul “Înoată Cheluţu”

CoolNews, Tech
share

Fenomenul din online “Înoată Chelutu” a ajuns la un nou nivel: Dorian Popa lansează jocul “Înoată Cheluţu”.

Pentru utilizatorii români, jocul se numește “Înoată Chelutu”, iar pentru publicul internațional – “Frenchie The Swimmer”. În joc le putem găsi ca personaje pe cei doi protagoniști, Dorian Popa și cățelul lui, Chelutu.

Tema aplicației este de tip “casual game – runner”, cu controale ușoare, accesate prin “swipe up” și “tap”. Aplicația dispune și de topuri online, bazate pe performanțele utilizatorilor.

În plus, jocul va beneficia de update-uri în funcție de fiecare etapă din viața lui Chelutu și anotimp, spune Dorian Popa.

Dorian Popa a lansat proiectul “Înoată Chelutu” în vara anului 2020, care a devenit un mare succes în primele ore de la lansare. În mai puțîn de 8 ore, Chelutu și Dorian Popa au ajuns pe prima poziție în YouTube Trending, un record foarte greu de egalat, iar în aproximativ 12 ore proiectul a strâns nici mai mult nici mai puțîn de 1 milion de vizualizări pe YouTube. Înainte de lansarea oficială a single-ului, fanii au creat o piesă prototip, compusă din replicile lui Dorian din mai multe vloguri.
Chelutu este deja un personaj bine-cunoscut în mediul online, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți câini din România.

Articole similare

Mirel Rădoi, primul selecționer din istoria recentă a naționalei cu 4 eșecuri la rând

Mirel Rădoi a devenit ieri primul selecționer din istoria naționalei cu 4 eșecuri la rând. Naţion...

Netflix a lansat un joc AR

Netflix a lansat un joc AR prin care îi invită pe fanii ”Army of the Dead” să pătrundă în universul...

Lil Nas X și-a lansat un joc în care personajul face "twerk" pe noua sa piesă, "Montero"

Rapperul Lil Nas X tocmai a lansat un joc gratuit care te face să asculți în continuu noua sa piesă ...