Confidenţialitate

Un nou film „Resident Evil” în cinematografe din Noiembrie [VIDEO]

CoolNews, Filme
share

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, este numele noului film din celebra serie care va apărea în cinematografele din toată lumea pe 24 Noiembrie. Sony a lansat deja primul trailer ca să ne dăm seama ce ni se pregătește. Regizorul și scenaristul filmului, Johannes Roberts, a anunțat în prima parte a a anului că plănuiește să aducă acest nou film la rădăcinile horror ale seriei, iar trailerul demonstrează că s-a ținut de cuvânt și i-a și ieșit!

Filmul este bazat pe povestea primelor două jocuri Resident Evil și este un reset complet de la primele 6 filme, cele regizate de Paul W.S. Anderson. În caz că era cineva confuz în legătură cu reluarea poveștii în film, vocea care deschide trailerul a clarificat totul. „Every story has a beginning,” adică „Fiecare poveste are un început” este prima replică pe care o auzim. De asemenea, și Claire Redfield spune „Discover the origin of evil, ” adică „Decoperă originile răului”.

Acțiunea din Resident Evil: Welcome to Raccoon City se petrece în anul 1998 și putem observa din trailer prima casă din joc, dar și cadre din oraș. Există și o legătură cu scena de deschidere din Resident Evil: 2, unde un șofer infectat își parchează mașina fix la intrarea în Raccoon City. În mare parte e vorba de foarte multe creaturi ciudate create prin tehnica CGI, dar și de costume incredibile. Avem „câini-zombie”, jump scare-uri și tot felul de momente destul de creepy.

Dacă ești curios și nu mai ai răbdare până la lansare, poți să încerci jocul video pentru VR Resident Evil 4 on Oculus Quest 2. De asemenea, un serial bazat pe povestea francizei se va lansa pe Netflix. De mult se așteaptă și noul joc multiplayer Resident Evil Re:Verse, dar se pare că se va lansa în 2022. Capcom mai lucrază și la un DLC pentru Resident Evil Village

 

Articole similare

O nouă trilogie ”The Exorcist”, cu Ellen Burstyn şi Leslie Odom Jr.

Universal vrea să continue povestea din filmul horror ”The Exorcist” într-o trilogie pentru care plă...

Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL, confirmat în august

Patru filme românești, de lungmetraj și scurtmetraj, care au premiera internațională în cadrul Festi...

A apărut trailerul oficial ”American Horror Storys” (VIDEO)

Fanii genului horor au parte de un trailer oficial pentru noul sezon ”American Horror Storys”. Un no...