Un nou film „Resident Evil” în cinematografe din Noiembrie [VIDEO]

CoolNews, Filme
share

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, este numele noului film din celebra serie care va apărea în cinematografele din toată lumea pe 24 Noiembrie. Sony a lansat deja primul trailer ca să ne dăm seama ce ni se pregătește. Regizorul și scenaristul filmului, Johannes Roberts, a anunțat în prima parte a a anului că plănuiește să aducă acest nou film la rădăcinile horror ale seriei, iar trailerul demonstrează că s-a ținut de cuvânt și i-a și ieșit!

Filmul este bazat pe povestea primelor două jocuri Resident Evil și este un reset complet de la primele 6 filme, cele regizate de Paul W.S. Anderson. În caz că era cineva confuz în legătură cu reluarea poveștii în film, vocea care deschide trailerul a clarificat totul. „Every story has a beginning,” adică „Fiecare poveste are un început” este prima replică pe care o auzim. De asemenea, și Claire Redfield spune „Discover the origin of evil, ” adică „Decoperă originile răului”.

Acțiunea din Resident Evil: Welcome to Raccoon City se petrece în anul 1998 și putem observa din trailer prima casă din joc, dar și cadre din oraș. Există și o legătură cu scena de deschidere din Resident Evil: 2, unde un șofer infectat își parchează mașina fix la intrarea în Raccoon City. În mare parte e vorba de foarte multe creaturi ciudate create prin tehnica CGI, dar și de costume incredibile. Avem „câini-zombie”, jump scare-uri și tot felul de momente destul de creepy.

Dacă ești curios și nu mai ai răbdare până la lansare, poți să încerci jocul video pentru VR Resident Evil 4 on Oculus Quest 2. De asemenea, un serial bazat pe povestea francizei se va lansa pe Netflix. De mult se așteaptă și noul joc multiplayer Resident Evil Re:Verse, dar se pare că se va lansa în 2022. Capcom mai lucrază și la un DLC pentru Resident Evil Village

 

Articole similare

Universuri în interiorul altor universuri: pășește în culisele 3 Body Problem

Producătorii executivi / realizatorii D.B. Weiss, David Benioff și Alexander Woo, alături de actorii...

Timothée Chalamet se transformă în Bob Dylan pentru un nou film biografic

După mai multe întârzieri în producție, noul film biografic despre Bob Dylan a început filmările - c...

Filmul LIBERTATE, în regia lui Tudor Giurgiu, disponibil de astăzi pe streaming

După un turneu de promovare care a inclus peste 50 de localități din România, premii obținute în fes...