Confidenţialitate

Dimitri Vegas a fost ales ca personaj în distribuția originală a blockbuster-ului Bad Boys For Life

CoolNews
share

Noua serie a francizei „Bad Boys” e un succes de box-office în întreaga lume, alături de Will Smith și Martin Lawrence, în distribuție apar Vanessa Hudgens și DJ Khaled.
Bad Boys for Life” a avut, în primul weekend, încasări de 34 milioane de dolari, iar soundtrack-ul este un succes uriaș.
Dar deja știți toate astea. Ce nu știți e ca Dimitri Vegas, jumatatea duo-ului de DJ care ocupă locul 1 în Top 100 DJ MAG, a fost selectat pentru a avea un rol în acest blockbuster!

Regizorii „Bad Boys for Life„, belgienii Adil El Arbi și Bilall Fallah au declarat într-un interviu pentru HLN ca prima alegere pentru rolul lui Zway-Lo (personajul negativ) a fost Dimitri Vegas.
Nicky Jam a fost a doua opțiune!
Poate părea ciudată alegerea unui DJ pentru un astfel de rol, Dimitri Vegas și-a facut debutul în actorie și așa alegerea celor doi regizori are o explicație. Vegas a apărut în „Rambo: Last Blood’, ‘Men in Black: International’, ‘Lukas’ și a fost personaj în jocul video Mortal Kombat 11, ‘Sub-Zero’.

Motivul pentru care Vegas nu a apărut in noul „Bad Boys for Life” a fost legat de probleme legate de viză și de reglementări de natură juridică.
Adil El Arbi și Bilall Fallah au declarat în același interviu că sunt hotărăți să-l includă pe Dimitri Vegas în următorul lor proiect cinematografic.
“Trebuia să apară în film, l-am dorit foarte mult in distribuție, era perfect pentru personajul negativ. Dimitri este un geniu în interpretare, știe mai mult decăt stim noi doi“.

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: Dimitri Vegas & Like Mike & Vini Vici - Get in trouble

Mareeee doză de energie ce mi-a dat piesa asta. Dor de festival garantat, dar efectiv nu am cum să n...

Care sunt cele mai piratate filme pe glob în ultima săptămână - VIDEO

Torrent Freak are o listă actualizată săptămânal cu cele mai piratate filme din ultimele 7 zile de c...

TOP: Care sunt cele mai piratate filme din ultima săptămână

Torrent Freak are o listă actualizată săptămânal cu cele mai piratate filme din ultimele 7 zile de c...