David Guetta este din nou pe primul loc în DJ Mag Top 100

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Pentru al doilea an consecutiv, David Guetta este pe primul loc în DJ Mag Top 100, la 10 ani după prima oprire în fruntea clasamentului. DJ-ul francez intră acum în elita dj-ilor, alături de Martin Garrix, Tiësto și Armin van Buuren, care au câștigat primul loc în top de 3 ori sau mai mult.

E superb! Sunt foarte fericit!”, a declarat David pentru DJ Mag. „S-o mai faci și de 2 ori la rând – e a treia oară, dar al doilea an la rând e o nebunie. A fost un an destul de încărcat pentru mine, dar mereu e frumos să muncești din greu, iar oamenii să o vadă. Am făcut treaba asta timp de câțiva ani buni deja, încă de când mixam muzică funk pe când eram adolescent. E uimitor să poți să-ți duci mai departe pasiunea și sper doar că – pentru că și eu am început de jos – faptul că eu sunt numărul 1 după atâția ani, îi va inspira pe copii care sunt acum”, a adăugat dj-ul.

Ca parte a campaniei pentru Top 100 DJs, DJ Mag a organizat Festivaluri Virtuale în fiecare sâmbătă și duminică din perioada de votare. Streamurile – care au inclus seturi de la David Guetta, KSHMR, Timmy Trumpet și Miss K8 – au înregistrat peste 5,7 milioane de vizualizări în total.

Rezultatele pentru Top 100 DJs au fost anunțate într-o gală live la Amsterdam. Invitații și milioanele de fani din jurul lumii care au urmărit evenimentul online, s-au putut bucura de seturi live de la dj-ii lor preferați precum Afrojack, Alan Walker, Armin van Buuren, Avalan, Christina Novelli, Don Diablo, Carnage/GORDO, Mariana BO, MORTEN, Oliver Heldens și W&W.

Pandemia de COVID-19 a afectat foarte multe zone din scena internațională de muzică electronică dar se pare că nu a avut niciun efect asupra entuziasmului fanilor. Peste 1,3 milioane de fani au votat pentru Top 100 DJs.

Gurile rele spun că rezultatele ar fi măsluite și că în mare parte, câștigătorul ar fi ales în funcție de lobby-ul făcut de casele de discuri, dar nu suntem neapărat adepții teoriei conspirației.

Sursa foto: DJ Mag

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...