Maluma, Zara Larsson, Dimitri Vegas & Like Mike fac echipă pentru „Open Up Playlist” (AUDIO)

Muzică
share

Maluma, Zara Larsson, Dimitri Vegas și Like Mike fac echipă pentru a inspira oamenii să fie deschiși și să privească în continuare cu optimism către viitor.

Un proiect unic – primul playlist colaborativ care include un mix de genuri muzicale – se află în centrul celei mai recente campanii a brandului Coca-Cola, Open Up Playlist, care s-a lansat și în România începând cu această săptămână.

”Ca artist, cea mai mare satisfacție pe care o poți avea vine din posibilitatea de a oferi bucurie și inspirație oamenilor din lumea întreagă. Mai ales în această perioadă, cred că este important să ne folosim muzica și vocea pentru a transmite mesaje pozitive.

Oamenii au nevoie mai mult ca niciodată de încredere și optimism, iar eu mă bucur de această oportunitate, de a fi parte dintr-un proiect muzical extraordinar, menit să inspire oamenii să danseze pe ritmurile optimismului.”, spune Maluma.

 ”Este uimitor cum muzica a fost un liant între oamenii din toate colțurile lumii, într-o perioadă a distanțării sociale. Pentru mine, faptul că avem la dispoziție această resursă extraordinară, muzica, pentru a oferi bucurie oamenilor, este o oportunitate minunată.

Îmi place ideea campaniei și îi susțin mesajul. Îmi place să cred că, deși de multe ori nu putem să schimbăm circumstanțele, putem face diferența printr-o atitudine pozitivă. Este ceea ce îmi doresc să transmit prin această nouă piesă și prin colaborarea în acest proiect. Haideți să dăm optimismul la maxim!, transmite Zara Larsson.

Ultimul an a schimbat multe lucruri, inclusiv modul în care ne bucurăm de muzică. Ne-au lipsit întâlnirile, concertele, festivalurile, cluburile. Dar energia extraordinară a muzicii și puterea ei de a aduce oamenii împreună sunt lucruri care nu au cum să dispară”, completează Dimitri Vegas & Like Mike.

Până acum, proiectul are trei piese lansate

Vamo A’ Gozarnola – Maluma

We’ll Be Dancing Soon – Dimitri Vegas & Like Mike

Nobody is an Island – Zara Larson

Articole similare

MASSIF: Virgin Radio Romania anunță cine va urca pe scena din Poiana Brașov! DIMITRI VEGAS și soția ...

Unul dintre cei mai doriți DJ din line-up-ul de festival, DIMITRIVEGAS, vine pe scena principală a p...

EA SPORTS™ oferă publicului șansa de a propune piese pentru soundtrack-ul noului joc FIFA

În așteptarea actualizării World Cup, EA SPORTS dă startul dezbaterii cu privire la coloana sonoră s...

EA SPORTS™ lansează coloana sonoră oficială a FIFA 23, soundtrack-ul jocului rege

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) lansează astăzi coloana sonoră oficială a EA SPORTS™ FIFA 2...