Confidenţialitate

Maluma, Zara Larsson, Dimitri Vegas & Like Mike fac echipă pentru „Open Up Playlist” (AUDIO)

Muzică
share

Maluma, Zara Larsson, Dimitri Vegas și Like Mike fac echipă pentru a inspira oamenii să fie deschiși și să privească în continuare cu optimism către viitor.

Un proiect unic – primul playlist colaborativ care include un mix de genuri muzicale – se află în centrul celei mai recente campanii a brandului Coca-Cola, Open Up Playlist, care s-a lansat și în România începând cu această săptămână.

”Ca artist, cea mai mare satisfacție pe care o poți avea vine din posibilitatea de a oferi bucurie și inspirație oamenilor din lumea întreagă. Mai ales în această perioadă, cred că este important să ne folosim muzica și vocea pentru a transmite mesaje pozitive.

Oamenii au nevoie mai mult ca niciodată de încredere și optimism, iar eu mă bucur de această oportunitate, de a fi parte dintr-un proiect muzical extraordinar, menit să inspire oamenii să danseze pe ritmurile optimismului.”, spune Maluma.

 ”Este uimitor cum muzica a fost un liant între oamenii din toate colțurile lumii, într-o perioadă a distanțării sociale. Pentru mine, faptul că avem la dispoziție această resursă extraordinară, muzica, pentru a oferi bucurie oamenilor, este o oportunitate minunată.

Îmi place ideea campaniei și îi susțin mesajul. Îmi place să cred că, deși de multe ori nu putem să schimbăm circumstanțele, putem face diferența printr-o atitudine pozitivă. Este ceea ce îmi doresc să transmit prin această nouă piesă și prin colaborarea în acest proiect. Haideți să dăm optimismul la maxim!, transmite Zara Larsson.

Ultimul an a schimbat multe lucruri, inclusiv modul în care ne bucurăm de muzică. Ne-au lipsit întâlnirile, concertele, festivalurile, cluburile. Dar energia extraordinară a muzicii și puterea ei de a aduce oamenii împreună sunt lucruri care nu au cum să dispară”, completează Dimitri Vegas & Like Mike.

Până acum, proiectul are trei piese lansate

Vamo A’ Gozarnola – Maluma

We’ll Be Dancing Soon – Dimitri Vegas & Like Mike

Nobody is an Island – Zara Larson

Articole similare

EA SPORTS™ lansează coloana sonoră oficială a FIFA 23, soundtrack-ul jocului rege

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) lansează astăzi coloana sonoră oficială a EA SPORTS™ FIFA 2...

Rockstar și Virgin Radio Romania ți-au pregătit playlistul care îți aduce doza de energie

Rockstar și Virgin Radio Romania ți-au pregătit cel mai blană playlist! Ascultă piesele Rockstar la ...

Nicole Cherry va deschide super showul pregătit de Maluma la București

Nicole Cherry va cânta în deschiderea „Papi Juancho Maluma World Tour” de pe 8 aprilie de la Bucureș...