Despre inovație, muzică și alte guilty pleasures (P)

CoolNews
share

Ai auzit vreodată despre o invenție care să te facă sa exclami : «Whaaat ?!»

Uite mai jos o listă:

-în 1903, președintele băncii Michigan Savings îi spunea lui Henry Ford: “Calul a fost și va rămâne. Automobilul e doar un moft »

-Charlie Chaplin spunea în 1916 : «Cinematograful este doar o toană. Oamenii își doresc să vadă actori în carne și oase, în direct pe scenă »

-despre radio, în 1921 : « Acest obiect nu are nicio valoare comercială. Cine ar da bani ca un mesaj să fie trimis în eter, fără sa atingă pe cineva anume? »

-unul dintre Warnes Brothers, în 1927 : “Cine naiba ar vrea să îi audă pe actori vorbind?”

-în 1946, un producător de filme zicea: « Televiziunea nu e ceva de durată pentru că oamenii se vor plictisi în curând să se uite în fiecare seară la o cutie »

-un jurnalist în 1995 : « Adevărul este că nicio bază de date online nu va putea înlocui vreodată ziarul nostru cotidian »

Dar in istorie nu ramâne cea mai bună glumă sau meme, în istorie nu rămân cei mai mari hateri, ci oamenii care își duc ideile până la capăt.

O idee Whaaaat ? a venit și de la KFC care a lansat Crispy Hot Dog, adică un fel de hot dog care e crispy. Cine s-ar fi gândit la așa ceva ? Îl găsești în toate locațiile KFC, la prețul de 5.50 lei. Dacă ești în căutare de o guilty pleasure care să îi facă pe prietenii tăi să exclame : Whaaaat ?- ai găsit-o J

La fel și în muzică: există piese contestate, piese pe care criticii nu le aprobă. Dar asta nu le oprește să fie iubite și ascultate pe repeat ani în șir. Bogdan, Shurubel și Ionuț, matinalii Virgin Radio Romania, te invită să împărtășești acele guilty pleasures muzicale, piesele pe care le-ai ascultat cu suuuuper entuziasm, chiar dacă se încadreaza în conceptul «So bad, that it’s good»

Pe virginradio.ro gasești piesele propuse de DJ-ii Virgin Radio Romania pe care le poți vota timp de 2 săptămâni, până pe 20 septembrie. De asemenea, poți propune și tu alte variante.

În fiecare vineri dimineața, prin tragere la sorți se aleg câte 5 câstigători care vor fi premiați cu vouchere la KFC, să savureze pe bune un Crispy Hot Dog și să se «afunde» în câte guilty pleasures vor ei!

Articole similare

Despre inovație, muzică și alte guilty pleasures (P)

Ai auzit vreodată despre o invenție care să te facă sa exclami : «Whaaat ?!» Uite mai jos o listă...

Bogdan, Shurubel și Ionuț se întreabă: REAL BURGER e pe bune? (P)

Luni dimineața, matinalii de la Virgin Radio : Bogdan, Shurubel și Ionuț s-au trezit cu o dilemă, aș...

Bogdan, Shurubel și Ionuț se întreabă: REAL BURGER e pe bune? (P)

Luni dimineața, matinalii de la Virgin Radio Romania, Bogdan, Shurubel și Ionuț, s-au trezit cu o di...
X