Confidenţialitate

Burger King, în centrul unui scandal de misoginism, după un Tweet de 8 martie

Viral
share

Burger King este în centrul unui scandal legat de afirmații misogine în Marea Britanie.

Brandul de fast-food a scris pe Twitter faptul că „Femeile își au locul în bucătărie.„. Tweet-ul era continuat de un manifest prin care Burger King încerca să explice că femeile-bucătăr nu primesc suficiente șanse și suficient credit în Marea Britanie, iar acest lucru trebuie schimbat. 

Pentru că algoritmul Twitter funcționează diferit, oamenii au văzut prima dată Tweet-ul care putea părea misogin, iar mai apoi, sau poate niciodată, explicația acestuia.

Internetul a luat foc, iar în joc a intrat și KFC Gaming, divizia de gaming a marelui lanț de restaurante fast-food, care le-a transmis celor de la Burger King faptul că „Cel mai bun moment să ștergi asta era atunci când ai postat-o. Al doilea cel mai bun moment e acum.

Aceștia au plusat și au pus pe pagina lor de Twitter faptul că „Femeile își au locul în gaming. Mulțumim tuturor scriitoarelor, actrițelor, producătoarelor, directoarelor și tuturor femeilor care și-au pus contribuția în crearea de jocuri de care ne bucurăm în fiecare zi.”

Ulterior, Burger King a șters Tweet-ul și și-a cerut scuze: „Scopul nostru a fost să atragem atenția asupra faptului că doar 20% din chefii profesioniști din din bucătăriile din UK sunt femei și am vrut să ajutăm la schimbarea acestui lucru. Vom face mai bine data viitoare.”

Articole similare

Vedeta din serialul ''Westworld'', Evan Rachel Wood, îl acuză pe Marilyn Manson că a supus-o abuzuri...

Un nou scandal de abuz sexual în lumea artiștilor de peste ocean. Vedeta din serialul ''Westworld...

Burger King UK îi îndeamnă pe oameni să cumpere de la McDonald's

Dacă în vremuri normale această practică era aproape imposibilă, noua carantină din Marea Britanie n...

Burger King Franța, reacție virală pe Twitter după ce Rafa Nadal l-a învins pe M. Mcdonald la Roland...

Știm deja că Burger King este unul din cei mai mari troli pe care McDonald's îi are, așa că nici de ...