Confidenţialitate

Tu știi care sunt diferențele dintre verticala perfectă și orizontala #pebune?“

CoolNews
share

Azi dimineață, Bogdan, Shurubel și Ionuț au filosofat un pic (nu prea mult, că abia își băuseră cafeaua) despre ce înseamnă să fii fake sau #pebune in social media. Stim că sunt foarte mulți  oameni care s-au obișnuit să-și facă 30 de selfie-uri, până iese unul care îi dă pe spate și pe care pot să-l urce pe Insta, așteptând să primească niște love.

Tocmai de la acest insight pleacă și noul serial #pebune KFCThe CROPPERS- povestea a patru puști care și-au dat seama că, deși viața nu e perfectă, ea poate să pară așa pe verticală în telefoanele noastre.

E un serial care, dincolo de entertainment, te face să reflectezi la felul în care te afișezi pe net/social media, felul în care admiri -câteodată extrem- „perfecțiunea” influencerilor pe care îi urmărești, un serial care te surprinde și te provoacă să te gândești la CINE ești, dincolo de cât de « instagramabil »  ești.

Matinalii i-au avut invitați prin Zoom chiar pe creatorii conceptului « The CROPPERS »

  • Tina Cretu, Senior Digital Marketing Manager at KFC, Pizza Hut & Taco Bell (Tina din The CROPPERS)
  • Iulia Poptean, Lia din The CROPPERS
  • Andreea Vaida, Selena din The CROPPERS
  • Nicolae Dumitru, David din The CROPPERS
  • Alex Mirea, Flo din The CROPPERS
  • Ion Cojocaru, regizor The CROPPERS

Despre povestea serialului, despre realitatea de dincolo de pozele cropp-uite, despre a fi sau a nu fi « instaReady » și multe altele vedeți în video-ul de mai jos :

Suntem LIVE cu echipa din spatele serialului The CROPPERS – primul serviciu de cosmetizare a imaginii în social media.!

Suntem LIVE cu echipa din spatele serialului The CROPPERS – primul serviciu de cosmetizare a imaginii în social media!Viața nu e perfectă. Dar poate să pară, în verticala telefonului tău.Noul serial KFC este disponibil deja pe YouTube (https://bit.ly/3cx0Bmc), Facebook (https://bit.ly/3dyaIs4) și Instagram (https://bit.ly/2Ygws5B). Fii #pebune, nu perfect!

Posted by Virgin Radio Romania on Thursday, 4 June 2020

Puteți urmări serialul aici : https://thecroppers.kfc.ro/. Pasionatii de inovatie sigur vor gusta formatul acestui serial : pe verticală e totul perfect, iar dacă rotim telefonul, pe landscape, vom vedea imaginea reală a poveștii.

În paralel cu serialul, vă recomandăm să ascultați pe Spotify Jurnalul Liei (primul podcast al unui personaj dintr-un serial românesc). Este un conținut extra serial care completează povestea și adaugă câteva insight-uri despre acțiunea din The CROPPERS. Practic, Spotify-ul oferă o continuare naturală a poveștii personajului principal, iar podcastul închide cercul digital.

Și, dacă vi se face foame în timpul binging-ului, puteți să comandați The CROPPERS bucket de la KFC !

Articole similare

Sezonul 3 al serialului ”Sex Education” se lansează în Septembrie – VIDEO

„Sex Education” se întoarce pe micile ecrane din 17 septembrie, pe Netflix! Începe școala deci era d...

Ultimul sezon ”Lucifer” pe Netflix (VIDEO)

Ultimul sezon ”Lucifer”, care va avea 10 episoade, va debuta în septembrie. Filmările au început în ...

HBO Max dă seriale pe Snapchat

HBO Max a devenit primul mare jucător de pe piața de streaming video care construiește un Snap Mini ...