De ce o caută toată lumea pe Cardi B pe PornHub

Celebrități, CoolNews
share

Uite o știre fun, așa de sfârșit de săptămână: din motive necunoscute, multă lume o caută pe Cardi B pe…PornHub.

Platforma de filme pentru adulți a început să urmărească evoluția căutărilor care au legătură cu Cardi B din august anul trecut, când artista a început să capete o popularitate uriașă. Nu putem spune sigur de ce, dar știm că rapper-ița a menționat că și-ar dori un threesome cu Rihanna și Chrissy Teigen.

Există un vârf al căutărilor în istoricul site-ului în ziua în care celebrul single „Bodak Yellow” a ajuns în U.S Billboard Top 100, iar de atunci nivelul s-a ținut ridicat. Un alt moment în care căutările au crescut a fost atunci când Cardi B și Offset au mimat sexul (complet îmbrăcați) într-un live pe Instagram, în decembrie 2017. În câteva zile, căutările pentru „Cardi B Sex Tape” au explodat.

Iar căutările au continuat și când artista a lansat un featuring cu Bruno Mars, dar și când a anunțat că e însărcinată, în direct la emisiunea Saturday Night Live.

Cele mai populare căutări sunt: „Cardi B Sex Tape”, „Cardi B Sex”, „Cardi B twerking” și „Cardi B look alike”. Dar stai liniștit, internet! Cel puțin deocamdată nu există niciun sex tape cu Cardi B, oricât ai căuta online.

Articole similare

De ce o caută toată lumea pe Cardi B pe PornHub

Uite o știre fun, așa de sfârșit de săptămână: din motive necunoscute, multă lume o caută pe Cardi B...

Jay-Z i-a binecuvântat burtica lui Cardi B - VIDEO

Ultimul weekend de Coachella din acest an a fost plin de momente adorabile și wow. Beyoncé a ofer...

Atât primește Cardi B pentru show-ul de la Coachella

Nici nu ne gândeam că o rapper-iță nu s-ar descurca cu banii și se pare că Cardi B nu are cele mai b...