Un influencer refuză să mai vorbească cu cei părinții lui pentru că nu sunt celebri

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Un influencer, care a ajuns celebru în 2020 după ce a lins un vas de toaletă pentru a participa la „coronavirus challenge”, a spus că refuză să mai vorbească cu familia sa, deoarece nu au atât de mulți urmăritori ca el.

Larz, un influencer în vârstă de 23 de ani din California, a apărut la Kyle and Jackie O Show, unde a spus că i se pare „peniant” că oamenii chiar ar crede că încă vorbește cu familia lui.

 

Larz, care are peste 420.000 de urmăritori pe Instagram, a devenit viral după ce s-a filmat lingând un vas de toaletă în mijlocul focarului de coronavirus.

Apoi, influencerul a susținut că a contractat virusul – deși prietena lui Larz, Ava Louise, a dezvăluit mai târziu că filmările pe care le-a postat de la spital erau de fapt vechi și că a mințit că s-a îmbolnăvit de Covid.

Dacă în acest caz nu vi se pare suficientă controversă, Larz a dezvăluit acum că nu vorbește cu propria sa familie pentru că nu sunt la fel de faimoși ca el.

Apărut în emisiunea de radio australiană, Larz a fost întrebat de prezentatorul Jackie ‘O’ Henderson dacă nu mai vorbește cu familia lui, iar el a răspuns: „Desigur că nu. Am încetat să mai vorbesc cu ei deja de ceva timp. Este chiar jenant că oamenii cred că încă mai vorbesc cu ei.

Când a fost întrebat cu cine vorbește, el a spus: „Vorbesc cu Cardi B pe Instagram. Ne-am întâlnit pe Twitter în 2015 și de atunci vorbim destul de des.

Sunt mai faimos decât toată lumea și nu voi vorbi cu oameni care nu obțin același număr de urmăritori ca mine.

 

sursa foto: larz/Instagram

Articole similare

O bloggeriță a ucis o persoană care semăna cu ea pentru a-și înscena propria moarte

O bloggeriță de beauty și fashion din Germania este acuzată că a omorât o persoană care semâna cu ea...

Fanii lui Britney Spears au sunat la poliție după ce artista și-a șters contul de Instagram

Poliția a fost chemată la casa lui Britney Spears după ce artista și-a șters contul de Instagram. ...

Messi doboară un nou record: are postarea cu cele mai multe like-uri de pe Instagram. Recordul era d...

Suporterii lui Lionel Messi au câștigat războiul pe care l-au declarat unui simplu ou, care anterior...