#daretodream – „Visul meu este să zbor cu balonul”

CoolNews
share

Visele sunt ceea ce ne definesc, iar orice vis poate deveni cu siguranță realitate!

Care este visul tău cel mai de preț? Poate să-ți întâlnești actorul preferat? Sau poate o călătorie de neuitat în jurul lumii? Hai să dăm play viselor tale împreună!

Virgin Radio Romania și-a propus să caute oamenii care îndrăznesc să viseze și să le ofere experiența vieții lor.

„Visul meu este să zbor cu balonul”

Asta ne-a scris Gabor Oana Ramona, din Cluj – „Visul meu este să zbor cu balonul! De mult îmi doresc să văd lumea de sus, dar nu am avut ocazia. Vă pup!”

Toporcea Oana Elena își dorește să zboare cu balonul cu aer cald în cadrul festivalului din Cappadocia, Turcia.

De asemenea, și Filer Bogdan Octavian vrea să fie la înălțime, dar cu parașuta! „Îmi doresc de multă vreme să fac un salt cu parașuta, acum am 24 de ani și la 21 m-am ofticat foarte tare când am aflat că aveam posibilitatea să fac școala de parașutism gratuit până la varsta de 21 de ani. Oricum, deși nu sunt un amator de adrenalină, saltul cu parașuta este unul din visurile mele.”, a spus acesta.

„Visul meu din totdeauna este să zbor și mi-aș dori foarte mult un salt cu parașuta. Îmi plac sporturile extreme și vreau să încerc cât mai multe. Sunt de părere că visele devin realitate cât timp îți dorești și crezi în ele” – Brus Laura, București.

Și Bocancea Roxana vrea să sară cu parașuta, dar nu singură, ci cu iubitul ei.

„Visul meu e să zbor, să sar cu parașuta și să mă eliberez de absolut toate temerile și constrângerile pe care mi le-am impus de-a lungul anilor. Odată cu împlinirea lui, o sa fiu sigur că nu o să mă oprească nimic din a-mi îndeplini multe alte idealuri la care visez de atâta vreme!” – Alexandru Stoian, București.

Cimpoeru Strehaianu Diana Cristiana ne scrie că visul ei este următorul: „să fac un sport extrem adică să sar cu parașuta, bungee jumping sau un zbor cu parapanta!”

„A zbura, a te simți liber, a te uni cu cerul. Da, da, da… asta da dorintă!A reveni cu siguranță pe pământ, a te trezi și a realiza că totul a fost real. Acesta e visul meu, saltul cu parașuta.” – Toth Ildiko Izabella

 

 

 

Articole similare

Studiu: Românii cred în vrăjitoare și șamani

Românii sunt tot mai deschiși către nou și aventură, dar sunt atrași și de viața spirituală, zice un...

Pe cine a convins Tom Cruise să sară cu parașuta și de ce - VIDEO

Faptul că Tom Cruise face tot felul de cascadorii în filmele sale nu mai este un secret. De data ast...

Dare To Dream! Și-a dorit să vadă cum se nasc hiturile și a ajuns în studiourile HaHaHa Production -...

Cristina Rusu și-a dorit să vadă cum se naște un hit și pentru că ne-a scris dorința ei pe virginrad...