Confidenţialitate

Dare To Dream! Și-a dorit să vadă cum se nasc hiturile și a ajuns în studiourile HaHaHa Production – VIDEO

Muzică
share

Cristina Rusu și-a dorit să vadă cum se naște un hit și pentru că ne-a scris dorința ei pe virginradio.ro în secțiunea Dare To Dream, am avut grijă să-i îndeplinim dorința la unul dintre cele mai prolifice studiouri de producție din România: HaHaHa Production.

Am plimbat-o pe Cristina prin studiourile unde Smiley înregistrează toate piesele și am descoperit împreună multe secrete din culise. Ea a experimentat modul în care se ”construiește” o piesă de la primele ritmuri până la versuri și mai apoi cum ajunge să fie difuzată la radio și TV sau să facă milioane de view-uri pe net.

Surpriza a fost maximă atunci când câștigătoarea Virgin Radio Romania s-a așezat pe scaunul producătorului pentru a asculta cele mai noi producții din studio, înainte ca ele să fie lansate.

Un sfat pe care Cristina l-a primit și credem noi că îi ajută pe toți viitorii compozitori este acela de a „scrie cât mai multe piese proaste”. Pentru că din exercițiu s-ar putea să se nască și hiturile adevărate.

„În zilele în care n-ai inspirație tinzi să dai din ce în ce mai mult și să vezi că nu iese nimic și ești ceva de genul O! Doamne, nu-mi iese nimic! Mă enervez, mă enervez.”, a mărturisit câștigătoarea noastră super pasionată de compunerea muzicii.

Articole similare

SHOEBA, proiectul românesc care scrie istorie în Franța - VIDEOCLIP

Doi români care au format în 2017 grupul SHOEBA, Dorian și Andrei Mihai, reușesc o super performanță...

Ce au povestit Smiley și Șerban Cazan din culisele HaHaHa Production - VIDEO

Smiley și Șerban Cazan o ard pe super fun în ”laboratoarele” HaHaHa Production, unde se întâmplă tot...

Intră în culisele HaHaHa Production! Smiley și Șerban Cazan vin la Virgin Tonic

Smiley și Șerban Cazan vin mâine dimineață în studioul Virgin Radio Romania. Bogdan, Shurubel și...
X