Dare To Dream! Și-a dorit să vadă cum se nasc hiturile și a ajuns în studiourile HaHaHa Production – VIDEO

Muzică
share

Cristina Rusu și-a dorit să vadă cum se naște un hit și pentru că ne-a scris dorința ei pe virginradio.ro în secțiunea Dare To Dream, am avut grijă să-i îndeplinim dorința la unul dintre cele mai prolifice studiouri de producție din România: HaHaHa Production.

Am plimbat-o pe Cristina prin studiourile unde Smiley înregistrează toate piesele și am descoperit împreună multe secrete din culise. Ea a experimentat modul în care se ”construiește” o piesă de la primele ritmuri până la versuri și mai apoi cum ajunge să fie difuzată la radio și TV sau să facă milioane de view-uri pe net.

Surpriza a fost maximă atunci când câștigătoarea Virgin Radio Romania s-a așezat pe scaunul producătorului pentru a asculta cele mai noi producții din studio, înainte ca ele să fie lansate.

Un sfat pe care Cristina l-a primit și credem noi că îi ajută pe toți viitorii compozitori este acela de a „scrie cât mai multe piese proaste”. Pentru că din exercițiu s-ar putea să se nască și hiturile adevărate.

„În zilele în care n-ai inspirație tinzi să dai din ce în ce mai mult și să vezi că nu iese nimic și ești ceva de genul O! Doamne, nu-mi iese nimic! Mă enervez, mă enervez.”, a mărturisit câștigătoarea noastră super pasionată de compunerea muzicii.

Articole similare

Dare To Dream! Și-a dorit să vadă cum se nasc hiturile și a ajuns în studiourile HaHaHa Production -...

Cristina Rusu și-a dorit să vadă cum se naște un hit și pentru că ne-a scris dorința ei pe virginrad...

Dare to dream! Și în 2018 te ajutăm să-ți trăiești visurile!

Nu te opri din visat! Anul acesta, la Virgin Radio Romania te-am încurajat să-ți mărturisești visuri...

#daretodream - Daniel visează să ajungă pilot, iar noi l-am dus la Academia Titi Aur

Daniel din Târgu-Jiu are un vis mare, mare de tot: să ajungă pilot de raliu. Ne-a scris, am citit și...