Confidenţialitate

Dara lansează ”Ruleta”, o piesă manifest, profundă și vindecătoare!

CoolNews, Muzică
share

În vremuri de mare încercare pentru umanitate, în plin război între Rusia și Ucraina, muzica poate aduce alinare. Dara lansează ”Ruleta”, o piesă emoționantă, profundă, inspirată din traumă și suferință, care se potrivește situației actuale, durerii și neliniștii care a cuprins Europa, dar și multe alte state din lume.

Atunci când cuvintele parcă nu mai au putere, muzica unește suflete și așterne puțină liniște, iar solidaritatea și compasiunea aduc speranță.

La vârsta de 5 ani, am simțit prima dată frica de război. Poate pentru că bunica mea mai povestea uneori rupturi de istorii despre “cum a fost pentru ea, fetiță de 6 ani, să treacă prin cel de-al doilea război mondial”, sau poate pentru că am aflat prea devreme, la vârsta de 3 ani cum e să simți că într-o noapte cineva intră peste familia ta si îți distruge orice senzație de siguranță.

Copiii sunt nevinovați și neputincioși. 

Acum un an, am scris o piesă care este foarte personală și urma să fie lansată pe 23 martie, ziua în care lansez albumul.

“Ruleta” era istoria despre trauma mea pe care nu am putut-o povesti în cuvinte mulți ani. Acum, din păcate, a devenit istoria despre trauma unei întregi națiuni, a copiilor unui popor. 

Niciun copil în lumea asta nu merită să vadă și să simtă ceea ce simt copiii din Ucraina acum. Mă rog ca îngerii păzitori care m-au ocrotit pe mine în 1996 să îi ocrotească și să le aducă liniștea și pacea la ei acasă cât mai curând💛”, a declarat Dara.

Ruleta” a fost compusă de Dara și AlbWho, versuri Dara, producție Vlad Măzărel. Piesa a fost lansată cu lyric video, filmat și editat de Alexandru Mureșan.

În descrierea videoclipului, Dara a menționat surse credibile către care cei care pot și vor să dea o mână de ajutor să se îndrepte.

Dara este un artist și compozitor cunoscut publicului din România, datorită unor piese în colaborare cu Carla’s Dreams, Antonia, INNA, Sasha Lopez.

Articole similare

Putin are un bodyguard care îi strânge excrementele în deplasări pentru a nu divulga informații

Un nou raport bizar susține că gărzile de corp ale lui Vladimir Putin îi colectează excrementele în ...

Decizie EBU: Ucraina nu va organiza Eurovision 2023. Marea Britanie ar putea găzdui ediția de anul u...

Concursul Eurovision 2023 nu va fi găzduit de Ucraina, țara care a câștigat ediția de anul acesta, a...

Kalush Orchestra a obținut 900.000 de dolari pentru trofeul de la Eurovision. Banii vor finanța achi...

Trupa ucraineană Kalush Orchestra a vândut la licitaţie trofeul Eurovision, recent câștigat, scrie e...