Dacă ești mereu în întârziere, s-ar putea să fii unul dintre aceste tipuri de personalitate

CoolNews, Viral, VirginTonic
share

Potrivit unui om de știință australian pe nume Dr. Karl Kruszelnicki, există patru tipuri de personalitate diferite care sunt specifice oamenilor care întârzie. Dr. Kruszelnicki s-a referit într-un studiu la aceste tipuri de personalitate pe care le-a denumit: visătorul, creatorul de crize, perfecționistul și sfidătorul.

Visătorul

Are așteptări nerealiste în ceea ce privește lucrurile pe care le poate face într-un anume timp. Își va spune că poate face duș într-un minut, se poate îmbrăca în 30 de secunde și îi va rămâne suficient timp pentru a găti micul dejun înainte să plece. E sigur că va face doar 20 de minute pe drum, deși timpul obișnuit e de 30 de minute, și va crede că are timp să treacă și pe la poștă în drum.

Creatorul de crize

Este cel care se apucă de treabă chiar înainte de deadline, cel care așteaptă până în ultima clipă, care pierde timpul și realizează că mai are doar 5 minute până la întâlnire, deși putea să plece acum 20 de minute. Creatorul de crize e de părere că e mai eficient dacă e presat de timp.

Perfecționistul

Perfecționistul petrece mult prea mult timp pe detalii mai puțin importante. Nu va pleca de acasă până când nu va spăla vasele, până când magneții de pe frigider nu vor fi aranjați perfect sau până când gunoiul nu va fi dus, dar vor întârzia.

Sfidătorul

Este cel care întârzie intenționat, fiind un rebel. Urăște să i se spună ce să facă și demonstează că se opune regulilor societății prin întârziere. E greu să te descurci cu un sfidător.

Articole similare

Record de întârzieri la CFR: aproape 10 ani întârziere într-un singur an

Bilanț cu multe probleme la CFR Călători din cauza întârzierilor masive pe care le au trenurile de p...

Potrivit cercetătorilor, ești o persoană mai bună dacă îți place Harry Potter

Potrivit unui studiu publicat în Journal of Applied Social Psychology, persoanele care sunt atașate ...

Japonezii își cer scuze public după ce un tren a plecat cu 25 de secunde mai devreme

În România companiile de transport nu-și cer scuze nic măcar când înregistrează întârzieri de câteva...
X